Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 20 Mart 2021 #31 Hocam yukarıda bir arkadaş 3070'li bir sistem atmıştı, onun dediği şekilde özelleştirirseniz çicek gibi bir sistem olur.
Hocam yukarıda bir arkadaş 3070'li bir sistem atmıştı, onun dediği şekilde özelleştirirseniz çicek gibi bir sistem olur.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 20 Mart 2021 #32 Stokeley dedi: Hocam hazır sistemler daha sağlıklı olur zaten bir nevi sitelerden özelleştirerek nasıl yapılabilir danışmak istemiştim GameGaraj'dan yapılabilir mi vs. diye. Genişletmek için tıkla... Siteden gidip yapabilirsin mağzadan sipariş oluşturabilirsin iki mağzaya da gittim ikisi de güvenli.
Stokeley dedi: Hocam hazır sistemler daha sağlıklı olur zaten bir nevi sitelerden özelleştirerek nasıl yapılabilir danışmak istemiştim GameGaraj'dan yapılabilir mi vs. diye. Genişletmek için tıkla... Siteden gidip yapabilirsin mağzadan sipariş oluşturabilirsin iki mağzaya da gittim ikisi de güvenli.