30binlik tabletin 17 binlik 2. elinden ne kadar hayir beklenir ki hocam?2. el düşünürsen iPad Air 7 M3 ve Apple Pencil Pro kombosu yapabilirsin. 17000 TL'ye tablet 4K'ya kalem yaparsın.
Hocam başka ne gibi tavsiyeler verirsin s10 fe nasıl yada çene ve idea tab falan2. el düşünürsen iPad Air 7 M3 ve Apple Pencil Pro kombosu yapabilirsin. 17000 TL'ye tablet 4K'ya kalem yaparsın.
Hocam az önce media Markt a gittim 18 k galiba en ucuz ipad. Dediğiniz gibi benimde hoşuma gidiyor fakat kalem kafama takıldı bir tek yani orjinal gibi çalışacakmı kaleme bütçem çok yokMerhaba aktif iPad kullanıcısıyım fikrimce bir tane iPad 10.nesil alın ve interneten stylus (yazılışını hatırlamıyorum) kalem alın ben de stylus kalem aldım çok memnunum illa orijinal kalem almaya asla gerek yok bir sanatçı değilseniz bende öğrenciyim cihazımı iPad Air 4.nesil bu biraz pahalı ama siz 10.nesil alın hem en son çıkan o hem 15 20k bandında alabileceğiniz en iyi cihaz o kalemimde Temu'dan alınmış bir kalem sadece kalem seçerken Hepsiburada veya Trendyol'dan avuç içi koruması olan bir kalem tercih edin kafanız rahat eder her sorunuzu yanıtlayabilirim![]()
30binlik tabletin 17 binlik 2. elinden ne kadar hayir beklenir ki hocam?
Hocam az önce MediaMarkt'a gittim 18 k galiba en ucuz iPad. Dediğiniz gibi benim de hoşuma gidiyor fakat kalem kafama takıldı bir tek yani orijinal gibi çalışacak mı kaleme bütçem çok yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.