15-20 bin TL Valorant ve eFootball 2024 için sistem önerisi

Başka oynamak istediğiniz oyunlar neler? Yani ne bileyim ağır oyunlar da oynayacaksan ona göre öneride bulunalım.

Hocam ben yüksek oyun oynamayacağım Valorant eFootball2024 CS gibi FPS oyunları ve futbol oynları gibi şeyler.

Bu arada kasa parçalarını birleştirebilirim dersen 2.elden ekran kartı alıp Full DDR5 parça da dizebilirsin. Soğutucuyu 0 alman lazım ama.

Arkadaşlar Valorant'ta ve eFootball2024 de 144 FPS sabit verebilecek bir sistem arıyorum fakat ailemede yük olmak istemiyorum anlarsınız. Yani 144 FPS sabit alabileceğim en ucuzları atmaya çalışın benim için. 2. El almayacağım

15-20 Bin'e sadece Valorant değil birçok oyunu rahatlıkla yüksek ayarlarda oynayabileceğin bir sistem gelebilir.

Hocam o zaman bana Valorant'ta orta ayarlarda 144 FPS sabit alabileceğim en ucuz sistemi önerin çünkü aileme yük olmak istemem.

Ya bilader APU sistemle bile o FPS i alırsın zaten 10K civarı hazırları satılıyor. Beklentin bu kadar düşükse zaten bu bütçelere çıkma.

Ya hocam ben şimdi 15 20k arası dedim ama madem 144 FPS orta ayarlarda Valorant'ta kolay alınıyor bana en ucuzlaırnı atmaya çalışın illaki 20k olacak diye bir şey yok. Kusura bakmayın bilmiyordum Valorant'ta 144 FPS'in o kadar kolay alınacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…