Başka oynamak istediğiniz oyunlar neler? Yani ne bileyim ağır oyunlar da oynayacaksan ona göre öneride bulunalım.
Hocam ben yüksek oyun oynamayacağım Valorant eFootball2024 CS gibi FPS oyunları ve futbol oynları gibi şeyler.
Başka oynamak istediğiniz oyunlar neler? Yani ne bileyim ağır oyunlar da oynayacaksan ona göre öneride bulunalım.
Evet biliyorum bu sistemi. Alınır bütçe çıkarsa.ELITE-6600 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 6600 V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bahsettiğim sistem bu bu arada.
4060'ın 27000 bandı olduğunu düşünürsek en mantıklısı bu bence.
15-20 Bin'e sadece Valorant değil birçok oyunu rahatlıkla yüksek ayarlarda oynayabileceğin bir sistem gelebilir.
Ya bilader APU sistemle bile o FPS i alırsın zatenArkadaşlar Valorant'ta ve eFootball2024 de 144 FPS sabit verebilecek bir sistem arıyorum fakat ailemede yük olmak istemiyorum anlarsınız. Yani 144 FPS sabit alabileceğim en ucuzları atmaya çalışın benim için. 2. El almayacağım
Hocam o zaman bana Valorant'ta orta ayarlarda 144 FPS sabit alabileceğim en ucuz sistemi önerin çünkü aileme yük olmak istemem.
ELITE-6600 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 6600 V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bahsettiğim sistem bu bu arada.
4060'ın 27000 bandı olduğunu düşünürsek en mantıklısı bu bence.
![]()
Tundra Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu arkadaşın attığı güzel mi benim şartlarım için dostlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.