- Makaleler
- 3
Ben Axle gibi bir markaya güvenmezdim hocam.Bu arkadaşın attığı güzel mi benim şartlarım için dostlar?
Ben Axle gibi bir markaya güvenmezdim hocam.Bu arkadaşın attığı güzel mi benim şartlarım için dostlar?
Ben axle gibi bir markaya güvenmezdim hocam.
Alınmaz çöp.Bu arkadaşın attığı güzel mi benim şartlarım için dostlar?
Alınmaz çöp.
Şuan sana 15 16 17 civarı atacağım sistemlerin hepsi fiyatını hak etmeyen cinsten. En güzeli bunu al geçİşlemcisi biraz kötü galiba ona takıldım bende aslında 144 FPS için Valorant'ta bana en ucuz sistemi sen atabilir misin? Çünkü 15 20k dediğim için biraz zengin sandınız beni orta gelirliyim![]()
Vatan'dan falan almaya kalkarsan bütçenin kat kat üstüne çıkarsın bu arada.Ben pek anlamıyorum PC'den öneri almak için yazdım istediğim FPS çok bir şey değil zaten bilindik markalar olsa iyi olur en ama minimum seviye istiyorum isteklerim doğrultusunda. Zaten internetten sipariş etmeyi düşünmüyorum sadece söylediğim FPS'i verebilecek özellikleri öğrenmek istedim vatan gibi yerlerden ben satın almayı düşünüyorum.
Vatan'dan falan almaya kalkarsan bütçenin kat kat üstüne çıkarsın bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.