15-20 bin TL'ye elektrogitar önerisi

kkkkkarm

Femtopat
Daha fazla  
Elektro gitara başlamak istiyorum ama hangi gitarı veya amfiyi alacağımı bilmiyorum. Kayra duman manga seviyorum. 2. el almaya açığım. Önerilerinizi bekliyorum.

Başlangıç için böyle bir set düşünebilirsin. Squier hem uygun fiyatlı hem de çalmak istediğin gruplara uygun. Elektro gitar ve aksesuarlarıyla ilgili çok bilgin yoksa bu şekilde amfisi, kablosu, çantası vesaire tek tek almaktan daha kolay olacaktır.

Başlangıç için böyle bir set düşünebilirsin. Squier hem uygun fiyatlı hem de çalmak istediğin gruplara uygun. Elektrogitar ve aksesuarlarıyla ilgili çok bilgin yoksa bu şekilde amfisi, kablosu, çantası vesaire tek tek almaktan daha kolay olacaktır.

Teşekkürler arkadaşlarım HSS gitar önerdi hangisi bana daha uygundur.

Teşekkürler arkadaşlarım HSS gitar önerdi hangisi bana daha uygundur.
HSS humbucker-single-single anlamına gelir. Gitarın manyetik dizilimini gösterir. Humbucker manyetik single-coil'e göre daha güçlü bir ses verir. Özellikle hard rock, metal tarzı müzik yapan gitaristler humbucker manyetik tercih eder ama senin bahsettiğin Türkçe rock gruplar için single-coil uygun. Eğer ilerde müzik zevkim değişir belki daha sert müzik yapmak isterim dersen HSS bir model de alabilirsin.

Önerdiğim sete beğenmedim ifadesi bırakan @Swearr arkadaşın da önerisini duymak isterim bu arada.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı