15-20 bin TL'ye laptop almak mı yoksa sistemi yükseltmek mi?

Daha fazla  
Selamünaleyküm esenlikler size. Bir sualim olacaktır. Şimdi olmuş bir 1050 ne kadar benim PC'de işlemci ekran kartı değiştirsem 15 20 bin TL falan onun yerine kendime 15 20'ye laptop alsam daha münasip midir? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim esen kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:

İcâbında bütçenin tedarik ve tahsili mümkün olursa işbu bağlantı üzerinden arz ve ilân olunan bilgisayar makinesinin temin ve satın alınması, hem akl-ı selîm muktezası, hem de hâl ve şerâitin icabı olarak en isabetli, en makul ve maslahat-ı âmme bakımından en muvafık tercih ve hareket tarzı addedilecektir.

Tabii kullanım amacınıza göre değişir.

Selamünaleyküm esenlikler size. Bir sualim olacaktır. Şimdi olmuş bir 1050 ne kadar benim PC'de işlemci ekran kartı değiştirsem 15 20 bin TL falan onun yerine kendime 15 20'ye laptop alsam daha münasip midir? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim esen kalın.
Hocam masaüstü kullanmam sorun olmaz diyorsanız net yükselten derim, bu civarda alacağınız laptopdan kesinlikle daha iyi performans alacaksınız

V15 modellerin alayı sorunlu, uzak durun. Isı yönetimi berbat bir kasa, ısınan havayı ekrana üfleyip ekranda sararmalara yol açıyor ayrıca ekran kartı 60W limitli.

Sistem yükseltmeniz daha mantıklı olur ama orantılı yükseltmeye dikkat edin. 20 bine düzgün laptop yok kasa yükselmek daha ideal olur sizin için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı