Sistem yükseltmek mi laptop almak mı?

Laptop için Max ne kadar verebilirsin. Ya da Vatan Bilgisayar mağzalarına git ve bütçeni belirt (elindeki mevcut sistemi sat) sana ellerinden gelen en iyi sistemi toplarlar.

Vatan Bilgisayar'da toplayabilecegin en ucuz sistem 10k falandir muhtemelen gidip de i5 3470 GT 730 toplamak yerine kendisi APU sistem toplasin daha iyi.

2. elden is gorecek bir laptop alabilirsin veya Ryzen 5 5600G sistem toplayip cogu oyunu oynayabilirsin.

Vatan Bilgisayar'da toplayabilecegin en ucuz sistem 10k falandir muhtemelen gidip de i5 3470 GT 730 toplamak yerine kendisi APU sistem toplasin daha iyi.

9000TL değil de 15000TL bütçe olsa iyi olabilirdi ama 9000 TL bütçe ile senin dediğin gibi APU sistem toplaması daha sağlıklı. Ben konudan çekiliyorum iyi günler 💪

9000TL değil de 15000TL bütçe olsa iyi olabilirdi ama 9000 TL bütçe ile senin dediğin gibi APU sistem toplaması daha sağlıklı. Ben konudan çekiliyorum iyi günler 💪

Haklisiniz fakat 9000TL yede guzel bir sistem toplayabilir mesela Ryzen 5 2600 B450M ve RX 570 bir sistem toplarsa APU sistemden cok daha guclu olur fakat bütçe ucu ucuna yeter muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı