15-20 bin TL'ye telefon önerisi

CannB

Hectopat
Performansı iyi olsun, bataryası en azından 7-8 saat götürsün yeterli benim için. Kamerayla pek işim yok, arada belki PUBG oynarım, o da 2-3 saat en fazla. Genel olarak günlük işler için kullanacağım. Telefondan çok bir beklentim yok, dediklerimi karşılaması yeterli benim için. En azından 5-6 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum. Aklımda S21 FE 2. nesil var, ancak onun da batarya ve ısınma sorunu var diyorlar ama abartı gibi geldi biraz da. Bu bütçeye "şunu al" dediğiniz veya "az daha koy, şunu kesinlikle al" dediğiniz bir model var mı?

S21 fe gördüğün gibi batarya ve ısınma sorunlu bir model, tavsiye etmiyorum. A56 ve Honor 200 bakman daha iyi olur. Paran artarsa S24 fe alabilirsin.

Son düzenleme:
Bütçe çıkarsa S24 FE çok iyi olacaktır. Çıkmazsa A56 ile Honor 200 arasından seçim yapabilirsiniz.

25 bin civarına çıkma şansınız varsa ve Samsung düşünüyorsanız Galaxy S24FE alın derim.

S21 FE gördüğün gibi batarya ve ısınma sorunlu bir model, tavsiye etmiyorum. A56 ve Honor 200 bakman daha iyi olur. Paran artarsa S24 FE alabilirsin.

A56 düşünüyordum ancak Exynos işlemciler oyun için ne kadar verimli? Snapdragon daha iyi performans veriyor diye biliyorum uzun vadede. Peki S24 FE için gerçekten 7-8k daha vermeye değer mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı