TRBozkurt
Megapat
240 hz destekliyor hocam windows da monitörden çıkan kablo ile yıllarca kullandım. Mac'de de umarım alırımHDMI ile alırsınız bence (240hz destekleyen bir HDMI kablosu olması şart hocam)
240 hz destekliyor hocam windows da monitörden çıkan kablo ile yıllarca kullandım. Mac'de de umarım alırımHDMI ile alırsınız bence (240hz destekleyen bir HDMI kablosu olması şart hocam)
O zaman alırsınız hocam şimdiden Hayırlı olsun Mac'iniz240 hz destekliyor hocam windows da monitörden çıkan kablo ile yıllarca kullandım. Mac'de de umarım alırım
Sağolun hocam satın alırken stok bitmiş nasip değilmiş en kısa sürede mac dünyasına gireceğiz inşallah sağolun ilginiz alakanız içinO zaman alırsınız hocam şimdiden Hayırlı olsun Mac'iniz![]()
Rica ederim hocam ne demekSağolun hocam satın alırken stok bitmiş nasip değilmiş en kısa sürede mac dünyasına gireceğiz inşallah sağolun ilginiz alakanız için![]()
Bütçe ne kadar hocam.
Hocam bugün saatler önce Mac mini M4 siparişi verdim. Umarım hata yapmamışımdır. Şimdi Mac için USB C hub bakıyorum hatta.
Hayır hocam gayet iyi bir cihazdır bütçe varsa mobilite açısından M5 Air da önerebilirdim ondan dolayı yazdım.
Hocam ilginiz için teşekkür ederim, kadir geceniz de mübarek olsun. Bilgisayarda çok zaman geçirmiyorum eskisi gibi hem ekosistem için hem de F/P açısından bir de artık eskisi gibi Windows hatalarıyla uğraşmaktan sıkıldım kaç gündür donuyor kasıyordu meğer yazılımsal sorunmuş. O yüzden laptop gezdirmektense bilgisayara oturduğumda saçma sapan donmasın ufak basit oyun oynatsın yeterli. Zaten bilgisayarda FM 2024 oynuyorum ara sıra o kadar.
Teşekkürler hocam daha iyileri sizin olsunO zaman güzel cihaz hocam F/P olarak iyidir hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.