15-20 metre CAT6 Ethernet kablosu önerisi

Dediğin gibi büyük ihtimal kablo ile alakalı bir sorun çünkü şu anda kullandığım kablo 3-5 yıllık.

Telefon kablosu olarak ne alınmalı peki bir öneriniz var mı bende aynı sorunu yaşıyorum.

RJ11 olarak marka fark etmiyor pek.

Peki CAT6 CAT5 bunlar var mı RJ11 dediğiniz şeyde oyun oynarken o kabloyu sallıyorum modeme takılı olan uç kısmını paket kaybı 100'e kadar bile çıkıyor lag sorunu gecikme sorunu yaşıyorum kaynağı bu olabilir mi sizce.

Telefon kablosu demişsiniz, telefon kablosu RJ11'dir. CAT 5 CAT6 gibi kablolar da RJ45. Kendi konunuzu açın isterseniz. Oraya yazarlar. Forum kuraları gereği uyarı alabilirsiniz. Başkasının konusuna yazmayın.

Hocam güncel olarak internet hızınız nedir? Modem arayüzünden xDSL istatistiklerine bakıp size ne kadar hız veriyorlar ona baktınız mı? Kablo ile pek alakalı olmayabilir, çünkü gerçekten ucuz 40 metre bir CAT5 kablo kullanıyorum daha herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…