15-25 bin TL arası monitör önerisi

clxtch7

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum ama OLED mi alsam IPS mi alsam hala karar veremedim. OLED ekranın yanma riski varmış ve sürekli arada dinlendirmemiz gerekiyormuş bu yüzden OLED ne kadar da güzel olsa da bu durumlar OLED'e çok sıcak bakmamı sağlıyor. OLED olarak Samsung Odyssey G6, IPS olarak Alienware 280 Hz düşünüyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? OLED gerçekten bu kadar hassas mı?

Alienware 280 Hz IPS önerebilirim.

Evet, OLED ekranlarda sabit görüntüler uzun süre ekranda kaldığında yanma riski olabilir. Bu, özellikle statik arayüzler veya aynı görsellerin uzun süre ekranda olması durumunda meydana gelir. Bu yüzden ekranı kullanırken dinlendirme ve dikkatli kullanım önerilir.

Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum ama OLED mi alsam IPS mi alsam hala karar veremedim. OLED ekranın yanma riski varmış ve sürekli arada dinlendirmemiz gerekiyormuş bu yüzden OLED ne kadar da güzel olsa da bu durumlar OLED'e çok sıcak bakmamı sağlıyor. OLED olarak Samsung Odyssey G6, IPS olarak Alienware 280 Hz düşünüyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? OLED gerçekten bu kadar hassas mı?
Dell Alienware AW2724HF 27 inç 360Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör bunu alın geçin memnun kalırsınız arkadaşımdada var çok memnun kaldı kendisi

Diğer yanma konusu olarak evet ne kadar görüntü kalitesini güzelleştirse de dikkatli olunmadığında yanabiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı