15-25 bin TL'ye elektrikli scooter önerisi

Resimden anlamaya çalıştığım kadarıyla burayı çıkabilir gibi geldi. Kilonuz da düşük bu iyi bir şey. Attığınız yerden bakınca nerdeyse düz gibi gerçekten çok hafif rampa. Aşağıya baktıkça sanki dikleşiyor gibi :D Açıkçası dediğim gibi çıkabilir diye düşünüyorum ama yokuşu da tam görmediğimden ve tek çekeri de pek kullanmadığımdan biraz düşündürdü sizi yanlış yönlendirmek istemem. İnşaallah yarın daha net bir cevap verebilirim. Siz bu yolu uygulamayla ölçebilir misiniz :D
Arabayla geçeceğim gün inip bakarım artık. 😄 X Plus daha mı garanti olur?

Ben de yarın bir yokuşta test edip yazmayı planlıyorum hayırlısıyla :D X Plus çok daha garanti olur çift çeker sebebiyle. O yokuşu 30 40kmyle çıkarsınız muhtemelen. Onvo bana bir reklam verseydi var ya... :D

Selamunaleyküm. Bugün birkaç yerde tek çekerle deneme yaptım. Yolların görsellerini de çektim isterseniz atabilirim. Ölçü uygulamasıyla da ölçtüm fakat bir yerde daha dik gibi gözükmesine rağmen başka ve daha az dik olan bir yerle aynı gibi gözüktü nedense. Fakat resimlere göre sizin çıktığınız yerden daha dik gözüküyor denediğim yerler. Tek çeker çok yüksek ihtimalle attığınız yeri çıkacaktır. Ancak tek çeker tek çekerdir, gücü belli az çok. Bütçeniz ne kadar? X plusla aralarında 5 bin civarı var. Aradaki fiyat farkına göre güç farkı çok çok bariz diye düşünüyorum. Almayı düşünürseniz bazı eksi ve uğraştırıcı olabilecek durumlardan da bahsedebilirim.

Son düzenleme:
Ben de yarın bir yokuşta test edip yazmayı planlıyorum hayırlısıyla :D X Plus çok daha garanti olur çift çeker sebebiyle. O yokuşu 30 40kmyle çıkarsınız muhtemelen. Onvo bana bir reklam verseydi var ya... :D

Selamunaleyküm. Bugün birkaç yerde tek çekerle deneme yaptım. Yolların görsellerini de çektim isterseniz atabilirim. Ölçü uygulamasıyla da ölçtüm fakat bir yerde daha dik gibi gözükmesine rağmen başka ve daha az dik olan bir yerle aynı gibi gözüktü nedense. Fakat resimlere göre sizin çıktığınız yerden daha dik gözüküyor denediğim yerler. Tek çeker çok yüksek ihtimalle attığınız yeri çıkacaktır. Ancak tek çeker tek çekerdir, gücü belli az çok. Bütçeniz ne kadar? X plusla aralarında 5 bin civarı var. Aradaki fiyat farkına göre güç farkı çok çok bariz diye düşünüyorum. Almayı düşünürseniz bazı eksi ve uğraştırıcı olabilecek durumlardan da bahsedebilirim.
Ciddi ciddi düşünüyorum hocam. Çok da aceleci davranmak istemiyorum çünkü Onvo malzeme kalitesi olarak epey eleştirilmiş. Ben de bakıyorum son 2-3 gündür. Yani en kötü ağustos ayına kadar almayı planlıyorum. Bütçe o zamana değişebilir de.

Ciddi ciddi düşünüyorum hocam. Çok da aceleci davranmak istemiyorum çünkü Onvo malzeme kalitesi olarak epey eleştirilmiş. Ben de bakıyorum son 2-3 gündür. Yani en kötü ağustos ayına kadar almayı planlıyorum. Bütçe o zamana değişebilir de.
Tamamdır o zaman hakkınızda hayırlısı olsun. Onvo hakkında istediğiniz soruyu sorabilirsiniz birçok tecrübem oldu.
Bu bütçelerde en iyisi olduğunu düşünüyorum bu arada. Fiyatına göre çok şey sunuyor. Malzeme kalitesi konusunda neler duydunuz? Gidon kırılmayı diyorsanız o yeni sürümde çözüldü diye videolar izledim, gidon kısmında bir güncellemeye gitmişler diye söylüyordu bir satıcı. Ek bağlantı olan yer tek yapılmış.

Teker patlaması duyduysanız bunun markayla pek alakası olduğunu düşünmüyorum, almanız netleşirse o konuda da tavsiyeler verebilirim. Bunun dışında gelen üründe sıkıntılar olduğunu duyduysanız bunu genellikle servis hallediyor diye biliyorum, arabanızın olması çok büyük artı bu konuda. Gelen ürünlerde sorun olması gerçekten biraz garip. Ben scoomanden aldım, eski adı scooter of lifetı. Onlar göndermeden önce kontrol ettiklerini söylüyorlardı, Allaha şükür gerçekten de bir arıza yoktu cihazda. Youtubedan izlemiştim videolarını ilgili gözüktükleri için onları tercih ettim karşımda bir muhatap bulabileceğimi düşünerek. İstanbuldaysanız mağzalarına uğramanızda fayda olur diye düşünüyorum.

Vida gevşemelerini vs duyduysanız bende pek öyle bir şey olmadı, ama arada kontrol edip sıkmakta bir sakınca olmadığını düşünüyorum. 30 bine çift çeker cihaz başka bilmiyorum ben. Pozitif yönlerini vs de sayarım ihtiyacınız olursa.

Kiralanan skutırlara bindiyseniz aralarında -doğal olarak- acayip konfor kalite farkı var. Daha sorularınız olursa cevaplayabilirim. Son bütçeniz de önemli. Mizan E Scooterı önerebilirim bilgi almak için. Scoomanin youtube kanalına da bakabilirsiniz. Detaylı Onvo 12x plus bilgisi ve birkaç model için de Ateş Baskan adlı kanalın çokça videosu var. Kendisini önceki skutırı onvo 12x plustı. Yokuş testi vs gibi birçok videosu var onvo 12x plusla.

İstanbul trafiğinde işe gidip gelmek için pratik bir çözüm arıyordum. B sınıfı ehliyetim olduğu için 50CC motor veya elektrikli scooter almayı düşündüm. Hem işe mesafem yakın olduğu için hem de daha uygun olduğu için elektrikli scooter araştırmaya başladım. Onvo OV-12X Plus almayı düşünüyorum ama birkaç yerde marka ile ilgili ciddi sıkıntılara rastladım. Hareket esnasında tekerlerin kilitlendiğini ve OV-12X Plus modellerinde bunun kronik sorun sonucu olduğunu söyleyenlere rastladım. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar tavsiyeniz nedir? 15-25 bin TL arasında daha iyi bir öneriniz var mı?
Ninebot f2 pro veya onvo ov 012

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı