15.5 gün devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

Swaien

Decapat
Şu an 3 özürlü 11.5 özürsüz devamsızlığım var. Özürsüz devamsızlıkların içinde 2.5 gün raporum var onu da bugün verecektim. Bugün hasta olduğum için 1 gün daha rapor alıp pazartesi hepsini veririm diye düşündüm.
Şimdi okula gitmeyince müdür yardımcısı babamı aramış bugün sondu bugün de gelmedi sınıfta kaldı demiş. Ya şimdi gelin dilekçe yazın ya da pazartesi gelin konuşalım gibi bir şeyler demiş. Devamsızlık sınırı 10 gün özürsüz toplam 30 değil mi? Niye öyle demiş? Ben sınıfta mı kaldım şimdi?

Bugün verecektin ama o raporu ne zaman aldın? raporu 5 iş günü içinde vermen lazım. Örneğin Pazartesi günü aldıysan evet bugün son gün. Bugün vermezsen işin sıkıntıya düşüyor. Sende niye vermiyorsun ki hocam? Bugün elinde olan raporları git, ver. Sonra ordan hastaneye git tekrar rapor al. Pazartesi gelin konuşalım hikayesi sizi üzer. Bugün raporlarını gidip götür, ne olur olmaz bir dilekçe de yaz. Raporların verme süresi geçtiyse(eğer 1 hafta önce cuma günü aldıysan diye söylüyorum, gün belirtmemişsin) dilekçeyi verirsin.

Şu an 3 özürlü 11.5 özürsüz devamsızlığım var. Özürsüz devamsızlıkların içinde 2.5 gün raporum var onu da bugün verecektim. Bugün hasta olduğum için 1 gün daha rapor alıp pazartesi hepsini veririm diye düşündüm.
Şimdi okula gitmeyince müdür yardımcısı babamı aramış bugün sondu bugün de gelmedi sınıfta kaldı demiş. Ya şimdi gelin dilekçe yazın ya da pazartesi gelin konuşalım gibi bir şeyler demiş. Devamsızlık sınırı 10 gün özürsüz toplam 30 değil mi? Niye öyle demiş? Ben sınıfta mı kaldım şimdi?
Birşey olmaz veli onayıyla her şey hallediliyor rahat ol dostum :)

Aslında babanı arayıp söylemesi bence bir uyarı olabilir. Çünkü benim bildiğim özürsüz olarak ilk dönem 5 ikinci dönem 5 gün devamsızlık yapma hakkın var,dediğin gibi bir durumsa sınıfta kalmazsın.

Aslında babanı arayıp söylemesi bence bir uyarı olabilir. Çünkü benim bildiğim özürsüz olarak ilk dönem 5 ikinci dönem 5 gün devamsızlık yapma hakkın var, dediğin gibi bir durumsa sınıfta kalmazsın.

Hocam 29 gün devamsızlık yapsın hepsini özürlüye atıyorlar hiçbir şey olmuyor senin dediğinde sanırım takdir teşekkür hakkı gidiyor.

Müdür biryerinden sallamış 120 gün devamsızlık yapıp sınıfta kalan biri olarak söylüyorum. 20 gün özürlü 10 gün özürsüz yapma hakkın var sadece bizim okula özel miydi bilmiyorum ama ilk dönem yapılan devamsızlık 2.dönem sildirilmiyordu baban dönem bitmeden okula gelsin devamsızlığını özürlüye çevirsin 2.dönem kafan rahat olsun iyi dersler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı