15.500 TL sistem önerisi

Vatan da o kadar sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Teşekkürler.
Stok eritme politikası olabilir. Dün anakart seçeneğini ikiye çıkardılar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cs go oynuyorum simdilik. Vatandan aldım. Ekran kartı tıs diye ses yapıyor.

Bu fiyata güzel ama anakart iş yapmaz
Benim de 8 aylık sistemim var, daha bi sıkıntısını görmedim
(Ekran kartı) - Asus Radeon rx 6650 xt
(Anakart) - Asus prime a520m-a ii
(İşlemci) - AMD ryzen R5 5600
(Ram) - 2 adet Kingston fury 8gb ram 3200mhz
(Kasa) - Frisby FC-9330G 6XD.Ring Temp Kasa
(Kule tipi soğutucu) - Gametech HD6.2 PRO
(SSD) - Msı SSD Spatıum M390 Nvme M.2 500GB
14.000TL

CS GO harici bir oyun oynamıyorum. Çok ısınıyor gibi geldi. Kasa soğutması bi dengesiz gibi

CS GO harici bir oyun oynamıyorum. Çok ısınıyor gibi geldi. Kasa soğutması bi dengesiz gibi
Dengesizden kastiniz tam olarak nedir acaba

Merhaba bende aynı sistemi almayı düşünüyorum hem kullanici politikasi yani koskoca bir firma ve taksit imkanlarindan dolayi. Acaba bu sistemi onerirmisiniz veya bu fiyata alinabilecek daha iyi bir sistem oldugunu dusunuyormusunuz

Kaç dereceyi görüyor ?

Ben şu an bunu almayı düşünüyorum, forumdaki arkadaşın belirttiği gibi mantis 6700xt var hemen hemen aynı sistem orada yükseltme seçeneği daha çok ona da bakabilirsiniz. Şirket politikası hakkında internette bir kaç şikayet okudum ama bilemiyorum o konu biraz beni darlıyor.

Sonuç olarak vatandan almayımı düşünüyorsunuz

Genel olarak kasa tipi pek hosuma gittigi soyleyemem cünku on tarafı kapali ve yuksek sicakliklara çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…