15.500 TL sistem önerisi

Vatan da o kadar sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Teşekkürler.
Anakart çok kötü. Bende sırf bu yüzden almıyorum. Amaçları ne bilmiyorum ama ısrarla yükseltme seçeneği koymuyorlar bazı parçalara. Ellerinde kalmış çöp ürünleri böyle satmaya çalışıyorlar galiba.
Stok eritme politikası olabilir. Dün anakart seçeneğini ikiye çıkardılar.

Merhaba arkadaşlar. 12 yıl sonra artık bilgisayar yenileme vaktimin geldiğini düşündüm ve hazır sistem arayışına girdim. Bütçem 15.500 TL. Sizce bu fiyata bu sistem iyi midir? OEM hazır sistemlerde garanti, sorunlu donanım durumunda iade vs. durumlarındaki satıcıların işi yokuşa sürme olaylarından dolayı da biraz çekiniyorum açıkçası. Vatan Bilgisayar bu konuda nasıldır? Herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? AMD R5 5600-ASUS RX6700XT-12G-PRIME A320M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar. 12 yıl sonra artık bilgisayar yenileme vaktimin geldiğini düşündüm ve hazır sistem arayışına girdim. Bütçem 15.500 TL. Sizce bu fiyata bu sistem iyi midir? OEM hazır sistemlerde garanti, sorunlu donanım durumunda iade vs. durumlarındaki satıcıların işi yokuşa sürme olaylarından dolayı da biraz çekiniyorum açıkçası. Vatan Bilgisayar bu konuda nasıldır? Herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? AMD R5 5600-ASUS RX6700XT-12G-PRIME A320M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu fiyata güzel ama anakart iş yapmaz
Benim de 8 aylık sistemim var, daha bi sıkıntısını görmedim
(Ekran kartı) - Asus Radeon rx 6650 xt
(Anakart) - Asus prime a520m-a ii
(İşlemci) - AMD ryzen R5 5600
(Ram) - 2 adet Kingston fury 8gb ram 3200mhz
(Kasa) - Frisby FC-9330G 6XD.Ring Temp Kasa
(Kule tipi soğutucu) - Gametech HD6.2 PRO
(SSD) - Msı SSD Spatıum M390 Nvme M.2 500GB
14.000TL

CS GO harici bir oyun oynamıyorum. Çok ısınıyor gibi geldi. Kasa soğutması bi dengesiz gibi
Dengesizden kastiniz tam olarak nedir acaba

Merhaba bende aynı sistemi almayı düşünüyorum hem kullanici politikasi yani koskoca bir firma ve taksit imkanlarindan dolayi. Acaba bu sistemi onerirmisiniz veya bu fiyata alinabilecek daha iyi bir sistem oldugunu dusunuyormusunuz

CS GO harici bir oyun oynamıyorum. Çok ısınıyor gibi geldi. Kasa soğutması bi dengesiz gibi
Kaç dereceyi görüyor ?

Dengesizden kastiniz tam olarak nedir acaba

Merhaba bende aynı sistemi almayı düşünüyorum hem kullanici politikasi yani koskoca bir firma ve taksit imkanlarindan dolayi. Acaba bu sistemi onerirmisiniz veya bu fiyata alinabilecek daha iyi bir sistem oldugunu dusunuyormusunuz
Ben şu an bunu almayı düşünüyorum, forumdaki arkadaşın belirttiği gibi mantis 6700xt var hemen hemen aynı sistem orada yükseltme seçeneği daha çok ona da bakabilirsiniz. Şirket politikası hakkında internette bir kaç şikayet okudum ama bilemiyorum o konu biraz beni darlıyor.

Kaç dereceyi görüyor ?

Ben şu an bunu almayı düşünüyorum, forumdaki arkadaşın belirttiği gibi mantis 6700xt var hemen hemen aynı sistem orada yükseltme seçeneği daha çok ona da bakabilirsiniz. Şirket politikası hakkında internette bir kaç şikayet okudum ama bilemiyorum o konu biraz beni darlıyor.
Sonuç olarak vatandan almayımı düşünüyorsunuz

Genel olarak kasa tipi pek hosuma gittigi soyleyemem cünku on tarafı kapali ve yuksek sicakliklara çıkabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı