15.500 TL sistem önerisi

WattMan çok nadir çıkan bir hata ve çözmesi 5dk sürüyor.
Ama vatandan almak isteme nedeninizi anlayamadım üstte çok daha iyi bir sistem attım.
Okuduğum ve çevremden duyduğum bir kaç şikayetten dolayı Gaming ve Sinerjiye şu an olumlu bakmıyorum. O yüzden vatanı tercih edeceğim. Konulara baktığımda da wattmanı kökten çözebilen pek göremedim oyun dışında önemli bir şey ile uğraşırken wattman yemek istemiyorum.

Okuduğum ve çevremden duyduğum birkaç şikayetten dolayı Gaming ve Sinerji'ye şu an olumlu bakmıyorum. O yüzden vatanı tercih edeceğim. Konulara baktığımda da WattMan'ı kökten çözebilen pek göremedim oyun dışında önemli bir şey ile uğraşırken WattMan yemek istemiyorum.

WattMan hatasını dediğim gibi çok nadir yiyorsunuz ve oyun gibi önemli şeyler ile uğraşırken olmuyor bu, bazılarının 3 yıl sadece oyun yüklerken 2 kere yediğini duydum.
Gaming gene güvenmiyorsanız (nedeni büyük ihtimal Şikayetvar'a baktınız) vatanada güvenmezseniz ama ben şöyle söyleyeyim
Ülkemizde tüketici hakem heyeti varken herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız ben tanıdığım 3 kişiye gaming gen den sistem aldırdım hiçbirinde bir sorun yok şu an çok memnunlar.

Merhaba arkadaşlar. 12 yıl sonra artık bilgisayar yenileme vaktimin geldiğini düşündüm ve hazır sistem arayışına girdim. Bütçem 15.500 TL. Sizce bu fiyata bu sistem iyi midir? OEM hazır sistemlerde garanti, sorunlu donanım durumunda iade vs. durumlarındaki satıcıların işi yokuşa sürme olaylarından dolayı da biraz çekiniyorum açıkçası. Vatan Bilgisayar bu konuda nasıldır? Herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? AMD R5 5600-ASUS RX6700XT-12G-PRIME A320M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
bende sistemimi aldıktan 2 gün sonra bu hazır sistem geldi suan aldıgım hazır sistem için pismanım nerdeyse aynı fiyata r5 5500 ve rtx 3060 aldım

WattMan hatasını dediğim gibi çok nadir yiyorsunuz ve oyun gibi önemli şeyler ile uğraşırken olmuyor bu, bazılarının 3 yıl sadece oyun yüklerken 2 kere yediğini duydum.
Gaming gene güvenmiyorsanız (nedeni büyük ihtimal Şikayetvar'a baktınız) vatanada güvenmezseniz ama ben şöyle söyleyeyim
Ülkemizde tüketici hakem heyeti varken herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız ben tanıdığım 3 kişiye gaming gen den sistem aldırdım hiçbirinde bir sorun yok şu an çok memnunlar.
Şikayetvar değil de daha çok forumlara ve arkadaş gruplarıma baktım. Wattman dediğiniz gibi olanlarda var ama günde 2 kere alanlara da rastladım.
bende sistemimi aldıktan 2 gün sonra bu hazır sistem geldi suan aldıgım hazır sistem için pismanım nerdeyse aynı fiyata r5 5500 ve rtx 3060 aldım
Sağlık olsun bilemezdiniz, sistemi vatandan mı aldınız ?

Bu vatan sistemi nasıl soğutucaz? Cs go oynarken 88-89 derecelerde geziyor işlemci.. İşlemci fanı mı almak lazım yoksa tepeye 1 tane fan taksam simdilik 80 e kadar düşürür mü? Bütçem çok yok...

Şikayetvar değil de daha çok forumlara ve arkadaş gruplarıma baktım. WattMan dediğiniz gibi olanlarda var ama günde 2 kere alanlara da rastladım.

Sağlık olsun bilemezdiniz, sistemi vatandan mı aldınız?

5000 serisi karttır o onda normal ama 6000 serisinde o kadar olmaz.

Bu vatan sistemi nasıl soğutucaz? CS:GO oynarken 88-89 derecelerde geziyor işlemci. İşlemci fanı mı almak lazım yoksa tepeye 1 tane fan taksam simdilik 80'e kadar düşürür mü? Bütçem çok yok...

İşlemciniz R5 5600 sanırım kule tipi soğutucu almanız lazım buna bakınız
Başka sorunuz varsa yeni konu açıp etiketleyebilirsiniz.

Bu vatan sistemi nasıl soğutucaz? Cs go oynarken 88-89 derecelerde geziyor işlemci.. İşlemci fanı mı almak lazım yoksa tepeye 1 tane fan taksam simdilik 80 e kadar düşürür mü? Bütçem çok yok...
Ya fan alacağım ya da tamperli camı çıkarıp yerine toz filtresi koyacağım öyle bir düşüncem var.

Teşekkürler.

Hocam şuan o kadar bütçem yok. 100-150tl lik fanlardan alsam 1 tane bir süre idare etmez mi? Sadece kasa almadım bir çok teknolojik eşyamı yeniledim gelir gider ucu ucuna şuan

Hocam şu an o kadar bütçem yok. 100-150TL'lik fanlardan alsam 1 tane bir süre idare etmez mi? Sadece kasa almadım birçok teknolojik eşyamı yeniledim gelir gider ucu ucuna şu an.

Yetmez minimum bunu almalısınız.
Veya işlemcinin TDP'siz kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı