Alacaksanız eğer, s serilerinden alın. S20 FE kullanıyorum. Bana neler çektirdi ne siz sorun ne ben sorayım.
Tam anlamadım S20 FEden memnunsunuz ama a serisinden çok mu sorun çektiniz.
Alacaksanız eğer, s serilerinden alın. S20 FE kullanıyorum. Bana neler çektirdi ne siz sorun ne ben sorayım.
Bu bütçedeki en iyi kameraya sahip telefonlardan biri memnun edecektir. Isınma konusuna gelecek olursak çok oyun oynuyorsanız elbette ısınma olacaktır ancak elinizi yakacak, rahatsız edecek derecede bir sorunla karşılaşmazsınız ve günlük kullanımda ısınma sorunu yaşayan görmedim.Çok ısınır mi acaba ondan şüpheliyim kamera tatmin eder mi?
S20 FEden sorun çektim. Oyun oynarken çok kötü ısınıyordu. Elimde tutamıyordum neredeyse. Birkaç uygulama açıyordum, ısınma yapıyordu ve uygulamalardan atıyordu. Telefon sıcak uyarısı veriyordu. Arada dokunmatik ekran sorunu da oluyordu. Bundan dolayı bunları söylemek için.
Alacaksanız eğer, bütçeniz de yeter ise sağlam bir telefon alın derim.Anladım bakacağız artık telefonların genelince hep bir sıkıntı var zaten.
Bu bütçedeki en iyi kameraya sahip telefonlardan biri memnun edecektir. Isınma konusuna gelecek olursak çok oyun oynuyorsanız elbette ısınma olacaktır ancak elinizi yakacak, rahatsız edecek derecede bir sorunla karşılaşmazsınız ve günlük kullanımda ısınma sorunu yaşayan görmedim.
Ağır oyunlar oynamadığınız sürece ısınmaz, kamerası bütçesinin en iyisi diyebiliriz.Çok ısınır mi acaba ondan şüpheliyim kamera tatmin eder mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.