15.800 TL monitör dahil sistem toplama

Sen öneri istiyorsun ama kafanın dikine gidiyorsun. O yüzden ne desem boş şu an. Zaman ayırıp liste yapıyoruz paranızla rezil olmayın diye, hala ben böyle tercih ediyorum diyorsun. Bu bütçeyle gidip 1080P alacaksanız GTX 1080Tİ almayın.

Sen öneri istiyorsun ama kafanın dikine gidiyorsun. O yüzden ne desem boş şu an. Zaman ayırıp liste yapıyoruz paranızla rezil olmayın diye, hala ben böyle tercih ediyorum diyorsun. Bu bütçeyle gidip 1080P alacaksanız GTX 1080Tİ almayın.
Amacım FPS oyunlarını 4k oynamak değildi. Amacım stream açıp oyun oynamaktı ve sistemi topladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacının ne olduğu önemli değil. Senin yaptığın Tofaş'a Ferrari motoru takmak ve bundan daha fazla performans alacağını düşünmen. GTX 1080 Tİ hakkı 4K'dır. Hadi 4K bıraktık. 2K yine idare eder. Ama 1080P mönitöre GTX 1080 Tİ takacağıma duvara asarım. Saat niyetine kullanırım daha anlamlı.

Son düzenleme:
Amacının ne olduğu önemli değil. Senin yaptığın Tofaş'a Ferrari motoru takmak ve bundan daha fazla performans alacağını düşünmen. GTX 1080 Tİ hakkı 4K'dır. Hadi 4K bıraktık 2K yine idare eder. Ama 1080P GTX 1080 Tİ takacağıma duvara asarım saat niyetine kullanıurım daha anlamlı.
Sen kullanabilirsin benim amacım bu paramı da buna harcamak istiyorum.

O zaman güzel bir kazık yemeye hazır olun. Şimdiden hayırlı olsun.
2 hafta önce aldım fotoğraf boyutu büyük olduğu için gönderemiyorum fotoğrafları.
Allah aşkına sanki 4k 50 FPS PUBG oynayacaksın 4K monitör alıp bide stream açacaksın.

2 hafta önce aldım fotoğraf boyutu büyük olduğu için gönderemiyorum fotoğrafları.
Allah aşkına sanki 4k 50 FPS PUBG oynayacaksın 4K monitör alıp bide stream açacaksın.

2 hafta önceden aldıysan neden konu açıyorsun arkadaşım! Hem sistemi almışsın burada konu açıyorsun bir de üstüne utanmadan insanların zamanını alıyorsun! Aldığın sistemi bir kelime ile açıklayayım mı? Kısa ve öz : ÇÖP!

1080 Ti’a gidip 1080p monitör almak Anadol’a Ferrari motoru takmaktan farkı yok. 32GB RAM alacağına parçalara yatırsaydın ya! Yazık olmuş paraya. Zevk sefa uğruna güme gitmiş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı