15 aylık internet sözleşmesi iptal edebilir mi?

exsoso10

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2021 Kasım'da sözleşmem vardı, 15 ay geçmiş sözleşmem üzerinden. İnternette okudum, 12 ayı geçtikten sonra bedelsiz feshedebiliyoruz diye bir yazı okudum. Bu doğru mu, bedelsiz iptal edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende araştırdım zamanında. 12 ay geçerse değil kanuna göre sözleşme 12 ay veya 12 aydan fazla ise herhangi bir sebepten indirim veya hizmetten para alınmasa dahi isteme hakları yok. Ama benimde tahaaütüm 24 ay olarak türk telekomdaydı. Ben defalarca aradım müdürlerle konuştum kanun böyle böyle dedim ama biz bu parayı almak zorundayız gibi dönüşler aldım. Yani kısacası vaktin varsa vede uğraşmak istiyosan mahkemeye verebilirsin.

Arkadaşlar 2021 Kasım'da sözleşmem vardı, 15 ay geçmiş sözleşmem üzerinden. İnternette okudum, 12 ayı geçtikten sonra bedelsiz feshedebiliyoruz diye bir yazı okudum. Bu doğru mu, bedelsiz iptal edebilir miyim?
Başlık ile içerik biraz farklı olduğundan dolayı kafası karışan arkadaşlarımız olabilir ama ben ne demek istediğinizi anladım hocam. Kısaca diyorsunuz ki: "taahhüdü imzaladığım tarihten bu yana 15 ay geçmiş, taahhüt sonunu beklemeden bunu ücretsiz feshedebilir miyim?"
Cevap: "hayır" hocam.
Meseleyi detaylıca ele aldığım şu konuda merak ettiğiniz her şeyi bulabilirsiniz: 1 yıldan uzun süreli taahhütlerin feshi

Evet bende araştırdım zamanında. 12 ay geçerse değil kanuna göre sözleşme 12 ay veya 12 aydan fazla ise herhangi bir sebepten indirim veya hizmetten para alınmasa dahi isteme hakları yok. Ama benimde tahaaütüm 24 ay olarak türk telekomdaydı. Ben defalarca aradım müdürlerle konuştum kanun böyle böyle dedim ama biz bu parayı almak zorundayız gibi dönüşler aldım. Yani kısacası vaktin varsa vede uğraşmak istiyosan mahkemeye verebilirsin.
Hayır hocam firmaların indirim bedeli talep etme hakları var. Yukarıda linkini verdiğim konuda her şeyi detaylıca anlattım. İsterseniz orayı okuyabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı