15 bin ₺ Tablet Önerisi

kasapreiz

Hectopat
Daha fazla  
YKS'ye çalışma amacıyla; YouTube'dan video izleme, not tutma (bu yüzden kalem veya klavye önemli), PDF vs. açma ve arada sırada da oyun oynama film izleme amacıyla kullanılacak ama asıl amacı kesinlikle ders olan bir tablet bakıyorum. Bütçe 15 bin civarı. Ufak bi araştırma yaptım ve Samsung Tab S10Fe, Xiaomi Pad 7, Honor Pad V9 (fiyatı biraz aşıyor), Huawei MatePad gibi tabletleri gördüm. Hepsinin kendine göre avantajları ve dezavantajları var karar veremedim. Bu arada kullandığım telefon Samsung, bir ayrıcalığı olur mu bilmiyorum. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bir onerim yok ama mutlaka almadan once Mediamarkt Vatan gibi fiziksel magazalarda deneyimleyin. Antutu puanlari vesaire. Kimi tabletin piksel boyutu buyuk oldugu icin pikseller secilebiliyor bile. Kalemli alacaksaniz Honor gibi markalara yanasmayin direkt Samsung veya Apple alin derim.

18.400 ₺'ye çıkabiliyorsan kesinlikle Honor Pad V9 öneriyorum. Ben kullanıyorum 3 haftadır çok iyi bir tablet.

Ama Çıkamam dersen Lenovo Idea Tab Pro 12.7" öneririm 15.800 ₺ civarlarında.

Hocam bir onerim yok ama mutlaka almadan once Mediamarkt Vatan gibi fiziksel magazalarda deneyimleyin. Antutu puanlari vesaire. Kimi tabletin piksel boyutu buyuk oldugu icin pikseller secilebiliyor bile. Kalemli alacaksaniz Honor gibi markalara yanasmayin direkt Samsung veya Apple alin derim.
Hocam Honor Pad V9 Tab S10 FE'den daha iyi bir cihaz. Tab S10 FE'nin tek avantajı 7 yıl güncelleme. Samsung o ekranla,işlemciyle ve ses sistemiyle honorun yakınından bile geçemez. Kaldı ki ikisi de aynı segmentlerde nerdeyse. Honor güzel iş başarmış. İlk defa Çin menşeli bir marka kullanıyorum ve Samsung kullandım hayatım boyunca. Çok memnunum.

YKS'ye çalışma amacıyla; YouTube'dan video izleme, not tutma (bu yüzden kalem veya klavye önemli), PDF vs. açma ve arada sırada da oyun oynama film izleme amacıyla kullanılacak ama asıl amacı kesinlikle ders olan bir tablet bakıyorum. Bütçe 15 bin civarı. Ufak bi araştırma yaptım ve Samsung Tab S10Fe, Xiaomi Pad 7, Honor Pad V9 (fiyatı biraz aşıyor), Huawei MatePad gibi tabletleri gördüm. Hepsinin kendine göre avantajları ve dezavantajları var karar veremedim. Bu arada kullandığım telefon Samsung, bir ayrıcalığı olur mu bilmiyorum. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Senin ihtiyaçlarını Honor Pad V9 rahatlıkla karşılar. Ben 17.500 K iken aldım hepsiburadadan. Tablet,Kılıf,Adaptör,Kalem ve Şarj kablosu hepsi geliyor. Alman gereken tek şey temperli ekran koruyucu. S10 FE'alıp da hata yapma derim. Eğer honor'da karar kılarsan yardımcı olurum ekran koruyucu konusunda. Ben Samsung S24+ kullandığım halde Honor'u tercih ettim ve ilk defa Samsungun arayüzünü eleştirdim kendimce. Adamlar çok iyi yapmış Magic OS'u. Tab S10 FE'deki işlemci Exynos 1580 ve orta segment bir işlemci. Honor'daki işlemci Dimensity 8350 Elite ve amiral gemisi işlemci. Belki indirime girwbilir şuan fiyatı çok çıkmış nedense ben de anlamadım. Sanırım çok rağbet görüyor kar yapmak için fiyatları çıkarmış olabilirler. Emin ol çok araştırarak aldım ve çok memnunum. Sakın Xiaomi Pad 7 alma çünkü kalemi tr'de yok. İşlemcisi snapdragon 7 gen 3 orta segment bir işlemci. Özetle tavsiyem Honor Pad V9 olur

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı