Herkese merhaba, PC'den internetten ve de teknolojiden anlamayan biri olarak sizlere danışmak istediğim bir konu var. Günlük işlerimi yapabileceğim. Beni beş altı sene idare edecek. Canım sıkıldığında birkaç oyun oynayabileceğim(CoD falan) her şey dahil(ekran, klavye, fare vb. mümkünse masa sandalyesi de dahil yoksa da sorun değil.) Bir sistem arıyorum. Sıfır ya da ikinci el olmasının hiçbir önemi yok. Bütçem en fazla 15.000 TL. İnternette bakınırken bu üç ilan arasında kaldım. Henüz pazarlık yapmadım belki daha uygun fiyata anlaşırım. Acaba bunlardan herhangi birini bu fiyata almam uygun olur mu? Yoksa aynı fiyata daha iyi bilgisayarlar bulabilir miyim? Ya da bu sistemlerin değeri en fazla ne kadardır? Konum: Van.
Bu konuda bana yol gösterebilecek, yardımcı olabilecek kimse var mı?
1.ilan
www.letgo.com/item/oyuncu-blgsayarı-telefon-takas-yapılır-iid-1661680954
2. ilan
Sinerji Starlight Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisyarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Starlight Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisyarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Teşekkür ederim. Ancak monitör klavye gibi ekipmanları da eklersem bu sefer de bütçemi aşıyor. Nasıl yapmamı tavsiye edersiniz? Ya da letgo veya sahibinden sitelerinden bakabilir misin rica etsem?
Teşekkür ederim. Ancak monitör klavye gibi ekipmanları da eklersem bu sefer de bütçemi aşıyor. Nasıl yapmamı tavsiye edersiniz? Ya da Letgo veya sahibinden sitelerinden bakabilir misin rica etsem?
Teşekkür ederim. Ancak monitör klavye gibi ekipmanları da eklersem bu sefer de bütçemi aşıyor. Nasıl yapmamı tavsiye edersiniz? Ya da Letgo veya sahibinden sitelerinden bakabilir misin rica etsem?