15 bin TL 2. el sistem önerisi

SNŞ

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, PC'den internetten ve de teknolojiden anlamayan biri olarak sizlere danışmak istediğim bir konu var. Günlük işlerimi yapabileceğim. Beni beş altı sene idare edecek. Canım sıkıldığında birkaç oyun oynayabileceğim(CoD falan) her şey dahil(ekran, klavye, fare vb. mümkünse masa sandalyesi de dahil yoksa da sorun değil.) Bir sistem arıyorum. Sıfır ya da ikinci el olmasının hiçbir önemi yok. Bütçem en fazla 15.000 TL. İnternette bakınırken bu üç ilan arasında kaldım. Henüz pazarlık yapmadım belki daha uygun fiyata anlaşırım. Acaba bunlardan herhangi birini bu fiyata almam uygun olur mu? Yoksa aynı fiyata daha iyi bilgisayarlar bulabilir miyim? Ya da bu sistemlerin değeri en fazla ne kadardır? Konum: Van.
Bu konuda bana yol gösterebilecek, yardımcı olabilecek kimse var mı?

1.ilan
www.letgo.com/item/oyuncu-blgsayarı-telefon-takas-yapılır-iid-1661680954
2. ilan
3. ilan.

15 bin liraya ikinci el almayın. Sıfır olarak gayet iyi sistemler var. Attığınız sistemler iyi değil.

Al geç bunu, oldukça iyi.

Tam 15K için de bu sistem çok iyi:

Teşekkür ederim. Ancak monitör klavye gibi ekipmanları da eklersem bu sefer de bütçemi aşıyor. Nasıl yapmamı tavsiye edersiniz? Ya da Letgo veya sahibinden sitelerinden bakabilir misin rica etsem?

15 bin TL butceye monitor dahilse, atilan en ucuz 6600 sistemdeki sistemi alip, 1K butceyip asip 2 bin TL'lik monitor almak gerekir.

Teşekkür ederim. Ancak monitör klavye gibi ekipmanları da eklersem bu sefer de bütçemi aşıyor. Nasıl yapmamı tavsiye edersiniz? Ya da Letgo veya sahibinden sitelerinden bakabilir misin rica etsem?

14 bin TL'ye hazır sistemi alıp 2.el 1000TL'ye sarı siteden 1080p monitör alabilirsiniz. Bütçeyi 500TL arttırabilirseniz Performax Gamıng Xotran 8 Tuş Rgb Mouse bu mouse ve bu klavyeyi alabilirsiniz VOOKA Trol Simug Mekanik Gaming Mk50 Rgb Işıklı Oyuncu Türkçe Q Klavye 1.5 M Örgü Kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol

14 bin TL'ye hazır sistemi alıp 2.el 1000TL'ye sarı siteden 1080p monitör alabilirsiniz. Bütçeyi 500TL arttırabilirseniz Performax Gamıng Xotran 8 Tuş Rgb Mouse bu mouse ve bu klavyeyi alabilirsiniz VOOKA Trol Simug Mekanik Gaming Mk50 Rgb Işıklı Oyuncu Türkçe Q Klavye 1.5 M Örgü Kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Büyük ihtimal bu şekilde yapacağım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. 3060 6600 GTX'ler falan hiç anlamadığım konular. Bir yolunu bulcağım artık :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı