O fiyata iyi değil.Sizin için bu model size uygun bence ; AOC Q27G4SRU 27" 320Hz 1ms QHD Fast IPS Gaming Monitör - incehesap.com
![]()
KTC 27" H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Rehber: KTC H27E6 27'' 2K 320hz/ IPS 1MS Monitör İncelemesi
Panel bilgisi https://www.panelook.com/ME270QHB-NF8_BOE_27.0_CELL_overview_66934.html Panel modeli: BOE ME270QHB-NF8 Okside tft (a-si tft den kaliteli) Native 300Hz 8 cof (gayet iyi) Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın...www.technopat.net
Hocam ben geçen hafta Q27g4zr aldım gayet memnunum. Marka olarak AOC güvenilir bence.
Sizin için bu model size uygun bence; AOC Q27G4SRU 27" 320Hz 1ms QHD Fast IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Sorun bu zaten herkes bunu öneriyor ama kimse markayı bilmiyor belki çok iyi ama insanlarda güven sorunu var. Bir ürün alırken markasına bakıyoruz sonuçta.Bu markayı da ilk defa duydum hocam bilemedim şimdi.
Sorun bu zaten herkes bunu öneriyor ama kimse markayı bilmiyor belki çok iyi ama insanlarda güven sorunu var. Bir ürün alırken markasına bakıyoruz sonuçta.
Orası öyle hocam incelemesini de okudum ama sonuçta markayı ilk defa gördüm duydum bilindik almak daha mantıklı geliyor yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.