15 bin TL Android Telefon Tavsiyesi

O zaman dediğim gibi kullanacak kişi garantiyi önemsemeyecekse custom ROM atılabilir. Bu sorunu çözebilir. @364809 yardımcı olabilir cihaz seçme konusunda.
Garanti önemli hocam. Yeri geliyor pil değişimi yapılıyor başka deneyimlerimiz oldu. Rom olayına girmeyi düşünmüyorum.
 
Aslında basit olacak ama işe yarar bence. Powerbank alsa olmaz mı kullanıcı?
Hocam olay şöyle, sabah 8 den akşam 5-6 ya kadar sürekli görüşme yapıyor Whatsapp ile işi oluyor. Şimdi bataryayı öldürmemesi için şarjdayken de kullanamaz. Hani tüm günü çıkarmasa bile önemli bi kısmını çıkarsa yeter o anlamda batarya önemli. Başka çare yoksa zaten ofiste mecbur şarja takar.

S21 FE Snapdragon modeli bulunabilirse alınmalıdır. 4500 mAh bataryası var daha ne olsun.
Ben türkiyede Snapdragon'lu modeli görmedim hiç (Distribütör garantili !).
 
Xiaomi ve türevlerini tercih etmemenizdeki sebep nedir? Elimizdeki imkanları zorlamamız lazım çünkü elimizde pek fazla imkan yok zaten. Sınırları iyice açmamız lazım.
 
Xiaomi ve türevlerini tercih etmemenizdeki sebep nedir? Elimizdeki imkanları zorlamamız lazım çünkü elimizde pek fazla imkan yok zaten. Sınırları iyice açmamız lazım.
Etrafımda düşük-orta-yüksek model kim xiaomi kullanıyorsa ya şikayetçiler yada övüp övüp duramadıkları telefonu diğer sene değiştiriyorlar.
 
Dostlar telefonu kullanacak kişinin rehberinde 4K kişi var, işi telefon üzerinden. Şu anki kullandığı telefon Samsung A30s ve WhatsApp'a girdiğinde cidden telefon kaldıramıyor (örneğin: Bir isim yazıp sohbete gitmek istediği zaman uzun süre yüklenmesini bekliyor).

Yani istediğim telefon hem bu tür işlerde kasmayacak ve bataryası da 1 günü rahatça çıkartmalı. Fakat ben buna uygun Android tarafında telefon bulamadım.
15k TL altı olursa daha iyi olur fakat üstü kesinlikle olmaz. Sebebi ise çok basit 15k TL üstünde bir telefon alacak olursam iOS bir cihaz alırım. Ve mümkünse Xiaomi veya alt markası bir cihaz önermeyin.

Samsung tercihimizdir fakat kendimize uygun bir telefon bulamadım. S22 ve S21FE canavar gibi telefonlar fakat pilleri çok gitmiyor, A53 ve A73 de pilleri 1 günü rahat çıkarıyor fakat işlemci sorunları var.

Snapdragon'lu S20 FE almanı tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı