15 bin TL bilgisayar önerisi

iCmqwResmii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bundan önceki cihazım bir ofis laptopu. Bilgisiz bir şekilde alınmış bir cihaz, 5.yılını dolduruyor ve artık ihtiyaçlarımı karşılayamıyor. Ben pek oyun oynayan bir insan değilim. Online oyunlarla hiç aram yok. Daha çok pes FIFA serilerini oynayıp kariyer yapıyorum. Aşırı bir beklentim yok.

Merhaba. Bundan önceki cihazım bir ofis laptopu. Bilgisiz bir şekilde alınmış bir cihaz, 5.yılını dolduruyor ve artık ihtiyaçlarımı karşılayamıyor. Ben pek oyun oynayan bir insan değilim. Online oyunlarla hiç aram yok. Daha çok pes FIFA serilerini oynayıp kariyer yapıyorum. Aşırı bir beklentim yok.
az daha çıkarsan INTEL I3 12100F-PRO H610M-E-RTX 3060 VENTUS 12GB-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu var

Cihaz parçalarıyla pek ilgim yok cihaz hakkında bilgi verebilir misin dostum

Masaüstü mü istiyorsun, laptop mu? Masaüstü ise ekipmanlar dahil mi? Bütçe esniyor mu? İkinci ele sıcak bakıyor musun? Az daha detaylandırman lazım.
15 liraya asla ve asla 7520U alınmamalı, ederi 10'u bir kuruş geçmez.

Cihaz parçalarıyla pek ilgim yok cihaz hakkında bilgi verebilir misin dostum
İşlemcisi sanal çekirdeğe sahip, ekran kartıda aynı zamanda paylaşımlı. 8GB bellek yeterli olmayabilir yükseltmeni tavsiye ederim. Bu fiyat bandında sıfır almak istiyorsan maksimum bu var.

Masaüstü bilgisayar düşünürsen daha iyi donanımlara sahip bir şeyler bulabilirsin, dizüstü istiyorsan çevrendeki ikinci el ilanları incelemeni tavsiye ederim.

Vatan Bilgisayarhttps://www.vatanbilgisayar.com › ...Lenovo Ideapad 3 12.Nesil Core i3 1215U-8Gb-256Gb Ssd-15.6 inc-W11

Bu fiyat bandında sıfır almak istiyorsan maksimum bu var.
Yok öyle bir şey, yığınla 5500U-5600H-5700U-7530U-7730U ve benzeri çok çok daha iyi modeller var. Attığın laptopun gerçek değeri 8-9 falan, yanlış yönlendirme yapma.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı