15 bin TL civarı sistem tavsiyesi

azginkedi

Femtopat
Intel(R) Core(tm) i3 9100F CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz.
MSI H310M Pro-VDH Plus Intel H310 soket 1151 DDR4 2666 anakart.
4x2 RAM.
AMD Radeon HD 5450 1GB ekran kartı.
128 GB SSD.

Selamünaleyküm arkadaşlar, bu sistemi yükseltmek istiyorum. CS2/VALORANT tarzı ve birçok oyunu rahat oynayabileceğim bir sistem için önerileriniz nelerdir? Bütçe 15-10k

Son düzenleyen: Moderatör:

XPG kasa yapin.

Intel(R) Core(tm) i3 9100F CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz.
MSI H310M Pro-VDH Plus Intel H310 soket 1151 DDR4 2666 anakart.
4x2 RAM.
AMD Radeon HD 5450 1GB ekran kartı.
128 GB SSD.

Selamünaleyküm arkadaşlar, bu sistemi yükseltmek istiyorum. CS2/VALORANT tarzı ve birçok oyunu rahat oynayabileceğim bir sistem için önerileriniz nelerdir? Bütçe 15-10k
Sistemi yükseltmektense 0 dan almak daha faydalı olacaktır.

İki sistemde iyi fakat 2. linktekini tercih edin.

XPG kasa yapin.

Şimdi buradakı sistem 14 bin lira mı? Nasıl özellik olarak benim pek bir bilgim yokç

Sistemi yükseltmektense 0 dan almak daha faydalı olacaktır.

İki sistemde iyi fakat 2. linktekini tercih edin.
2. sistemdeki bilgisiyarda çoğu oyunu rahat bir şekilde oynayabilir miyim?

Şimdi buradakı sistem 14 bin lira mı? Nasıl özellik olarak benim pek bir bilgim yokç
Hocam fiyatına göre gaye iyi bir sistem arkadaşın dediği gibi kasayı değişirseniz tam olacaktır. Bütçenizi daha aşağı tutmak isterseniz benim mesajıma bakabilirsiniz.

Şimdi buradakı sistem 14 bin lira mı? Nasıl özellik olarak benim pek bir bilgim yokç.

5500 var. Valorant icin yeterli. 6650XT ise 3060'i geciyor, 3060 Ti rakibi denilebilir. FHD olarak Ultra, high guncel oyunlar oynanabilir. Kasa XPG yapilmali.

2. sistemdeki bilgisiyarda çoğu oyunu rahat bir şekilde oynayabilir miyim?
Evet oynarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

XPG kasa yapin.
O zaman şimdi bu sistemi mi yapmalıyım? Dediğim gibi pek bir bilgim yok kusura bakmayın sadece oyun oynamak istiyorum, kafamı dağıtmam lazım.

O zaman şimdi bu sistemi mi yapmalıyım? Dediğim gibi pek bir bilgim yok kusura bakmayın sadece oyun oynamak istiyorum, kafamı dağıtmam lazım.

Ozellestirme kismindan XPG kasayi bulup secin. Alabilirsiniz oyle. 5500 stok fan yeter. Ekstra fan gerej yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı