15 bin TL direksiyon seti önerisi

Bütçe
15000

Evet kesinlikle Moza'ya rakip gelmesi iyi oldu aslında rakibi vardı Fanatec ama Türkiye de sadece moza vardi pxn gelmesi çok iyi oldu ayrıca moza R3 sıkıntılı bir direksiyon diye biliyorum herkes direkt R5 öneriyordu geçmeniz gerçekten iyi olmuş bu setin de G29 ile aynı fiyata gelmesi gerçekten iyi oldu Xbox'ı satabilirsem almayı düşünüyorum.

Fanatec maalesef resmi olarak satılmadığı için giriş seviyesinde Moza tek seçenekti. Artık Moza'nın olmadığı 20k altında PXN'in bir Direct Drive seti var. Moza R3 ve R5'in karşısında da PXN VD4 ve VD6 var. PXN ve Moza'nın aynı fabrikada üretildiğini pedal setlerinden de anlarsınız zaten. Benim VD6'nın pedalları nerdeyse birebir Moza R5'in pedalları ile aynı. Moza da PXN de Lite Star Game'e fason ürettiriyor. PXN'in VD serileri R3 ve R5'e göre bir tık daha güçlüler ve yeni fabrikasyon üretim oldukları için Mozalarda sık rastlanan direksiyon ile base'in bağlantı kopması sorunları VD serisinde yok. Ben R3'te bu sorunu yaşadığım için PXN tercih ettim.

Evet pedalları birbirine benziyor yazılım konusunda moza bir tık öne geçebilir ama PXN kendini gelistirebilir bu arada PXN V10 Pro ikinci el piyasası hakkında bilginiz var mı hocam?

Evet pedalları birbirine benziyor yazılım konusunda moza bir tık öne geçebilir ama PXN kendini gelistirebilir bu arada PXN V10 Pro ikinci el piyasası hakkında bilginiz var mı hocam?
Moza 4-5 yıldır bu işin içinde olduğu için yazılım konusunda bir tık öndeler ama PXN'in yazılımı çok stabil çalışıyor ben bir sorun görmedim.

Yukarıda da dediğim gibi V10 Pro yeni bir model olduğu ve ilk getirilen partiler kısıtlı sayıda geldiği için 2. Eli henüz yok. Alanların da hemen hepsini tanıyorum 1-2 aydır kullanıyorlar. Henüz zevk alamadım diyip G29 gibi dolaba kaldıran ya da sarı siteye koyan olmadı geçen bir vatandaş sıfırından yüksek fiyata koymuştu şuan ilanı yok sattı sanırım.

Yılbaşından sonra gelecek parti mallardan sonra biraz daha piyasası oluşmaya başlar. Forumda ben önerdikten sonra bekleyen arkadaş da çok. İthalatçıdan komisyon istesem yeridir bir bağım olmadığı halde firma çalışanı mısın diyenler oldu...

V10 Pro talibiyim sayenizde her gün siteyi ve sizin profilinizi kontrol eder oldum hocam

V10 Pro talibiyim sayenizde her gün siteyi ve sizin profilinizi kontrol eder oldum hocam
Hocam aklın yolu bir Logitech efendi 20k ve altına Direct Drive yapsın ondan alalım. 10 yıl önce çıkardığı ilkel çarklı sistemi utanmadan hala üretiyorlar. V10 Pro varken G29 öneren ya konu hakkında bilgi sahibi değildir ya da satılık G29'u vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…