Drivefast
Hectopat
Daha fazla
Yurt dışında çıkalı 6-7 ay oluyor. Bizde de eylül başı gibi euas isimli ithalatçı tarafından satışa çıktı. İlk 2 ay doğru düzgün satamamışlar markayı kimse bilmediği içinben direksiyon seti ararken keşfettim ve yurt dışı incelemeleri gördüm almaya karar vermiştim. Sonra gidip moza R3 aldım ilk günden arıza verdi. Sonra tekrar bir şans vereyim dedim ve aşağıdaki konuyu gördüm.
Pxn V10 Pro Direct Drive direksiyon seti alınır mı?
Vallahi iki tane kaldı birini sen alıyorsun dedi, ne kadar doğru bilemem tabii. Uygulamayı indirdim oradan oyunlara göre ayarladım da henüz tam her şeye bakamadım. Maç izliyorum bitsin bakacağım 😂. Bir shifter moralimi bozdu 3.5k ya simtur vardı ödemeye geçtim KDV ekledi üstüne %20 ben de...www.technopat.net
Tam V10 Pro'yu alacakken bu sefer Pxn'in daha güçlü Direct Drive setleri geleceğini öğrendim ve beklemeye başladım. En sonunda Gelbura.com geçen ay VD6 modelini getirdi ve önsiparişle debriyaj dahil 26000 TL'ye aldım. Yabancı kaynaklarda V10 Pro'nun giriş seviyesinde çok övüldüğünü ve burada benim önerimle alıp kullanan arkadaşların memnun olduğunu görünce 20k altı bütçelere V10 Pro önermeye başladım.
Yabancı kaynaklarda metal pedallı olan V10 Ultra modelinin birçok incelemesi var. Şu an ikinci el piyasası yok çünkü az satıldı ve alanlar kullanıyorama Moza'ya rakip olarak giriş seviyesi dd setlerin gelmesi hepimiz adına sevindirici.
Evet kesinlikle Moza'ya rakip gelmesi iyi oldu aslında rakibi vardı Fanatec ama Türkiye de sadece moza vardi pxn gelmesi çok iyi oldu ayrıca moza R3 sıkıntılı bir direksiyon diye biliyorum herkes direkt R5 öneriyordu geçmeniz gerçekten iyi olmuş bu setin de G29 ile aynı fiyata gelmesi gerçekten iyi oldu Xbox'ı satabilirsem almayı düşünüyorum.