15 bin TL direksiyon seti önerisi

Bütçe
15000

greenlordd

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, direksiyon seti almayı düşünüyorum. Piyasada en yaygın Logitech G29 var. Alternatif seçenekleri nedir? G29'un kendi kronikleri bulunmakta biliyorum, başka setlerde de ister istemez sorunlar vardır. Ben Rampage V997 modelini gördüm. Hangisini tercih etmem gerekir? Başka model önerileriniz ne olur? Aranızda G29 veya başka set kullanan varsa kullanıcı yorumları nedir? Bütçem maksimum 15 bin TL.

Merhaba, direksiyon seti almayı düşünüyorum. Piyasada en yaygın Logitech G29 var. Alternatif seçenekleri nedir? G29'un kendi kronikleri bulunmakta biliyorum, başka setlerde de ister istemez sorunlar vardır. Ben Rampage V997 modelini gördüm. Hangisini tercih etmem gerekir? Başka model önerileriniz ne olur? Aranızda G29 veya başka set kullanan varsa kullanıcı yorumları nedir? Bütçem maksimum 15 bin TL.
thrusmaster t300

Moza R3 bakın hocam.

G29 kesinlikle alınmaz pxn V10 Pro bulursanız onu alın stok bulamaz ise 2.el T300RS GT alın.

Bu fiyata G29 yeni nesil maalesef rakipsiz T300 kayışlı sistem olduğundan ısınınca boşluk yapıyor.

Bu fiyata G29 yeni nesil maalesef rakipsiz T300 kayışlı sistem olduğundan ısınınca boşluk yapıyor.

G29 kısmında da herkes çok ayrılmış durumda neden alınır veya alınmaz detaylı bilgilerini verebilir misiniz.

G29 veya T300 öneren arkadaşları ciddiye almıyorsun canım kardeşim onların direksiyon setleri hakkında belli ki bilgisi yok. Aşağıdaki modeli alıyorsun ya da yılbaşından sonra stoklara girmesini bekliyorsun.

Sizin yazılarınızı gördüm yeniden satışa girerse fiyatı ne olur? Bir de sahibindenden değil de başka siteden satışa çıkar mı?

G29 veya T300 öneren arkadaşları ciddiye almıyorsun canım kardeşim onların direksiyon setleri hakkında belli ki bilgisi yok. Aşağıdaki modeli alıyorsun ya da yılbaşından sonra stoklara girmesini bekliyorsun.

Çinli bir firmaya güven olur mu acaba servis durumu nasıldır?

Pxn V10 Pro için ek bir vites de sipariş edilmesi gerekiyor bu durum bütçemi zorlar ama set için bir şey diyemem önerilen bir set.

Pxn V10 Pro Direct Drive olduğu için tercih edilebilir ama ne tür bir firmadır garantisi nasıl işlenir kalitesi nasıldır deneyip test edilmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı