AdvocateD
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Satışa gireceği zaman burada da ilana koyarlar. Fiyatının çok artacağını düşünmüyorum. Üst model olan VD4'e yaklaşamaz.G29 kısmında da herkes çok ayrılmış durumda neden alınır veya alınmaz detaylı bilgilerini verebilir misiniz.
Sizin yazılarınızı gördüm yeniden satışa girerse fiyatı ne olur? Bir de sahibindenden değil de başka siteden satışa çıkar mı?
Çinli bir firmaya güven olur mu acaba servis durumu nasıldır?
İthalatçının sitesi bu. Burada ürün var gözüküyor ama teşhirmiş satmıyorlarmış bunu. Yılbaşından hemen sonra geleceğini tahmin ediyorum. Kasım başında sipariş verdiler gemi ile max 2 ayda geliyor.
Pxn Pxn-V10 Pro Direksiyon Set Oyun Konsolu
Pxn Pxn-V10 Pro Direksiyon Set Oyun Konsolu
www.euas.com.tr
pxn V10 Pro PS5 Oyun Direksiyon Seti 3.2 NM Kuvvetli Geri Bildirim Doğrudan Tahrikli Yarış Direksiyonu - Fiyatı, Yorumları
pxn V10 Pro PS5 Oyun Direksiyon Seti 3.2 NM Kuvvetli Geri Bildirim Doğrudan Tahrikli Yarış Direksiyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam bu direksiyon setlerinin %90'ı Çin'de yapılıyor zaten. Herkesin öve öve bitiremediği Moza Amerika'da mı üretiliyor sanıyorsunuzG29 kısmında da herkes çok ayrılmış durumda neden alınır veya alınmaz detaylı bilgilerini verebilir misiniz.
Sizin yazılarınızı gördüm yeniden satışa girerse fiyatı ne olur? Bir de sahibindenden değil de başka siteden satışa çıkar mı?
Pxn V10 Pro için ek bir vites de sipariş edilmesi gerekiyor bu durum bütçemi zorlar ama set için bir şey diyemem önerilen bir set.
Hocam bu direksiyon setlerinin %90'ı Çin'de yapılıyor zaten. Herkesin öve öve bitiremediği Moza Amerika'da mı üretiliyor sanıyorsunuzG29 kısmında da herkes çok ayrılmış durumda neden alınır veya alınmaz detaylı bilgilerini verebilir misiniz.
Pxn V10 Pro için ek bir vites de sipariş edilmesi gerekiyor bu durum bütçemi zorlar ama set için bir şey diyemem önerilen bir set.