15 bin TL direksiyon seti önerisi

Bütçe
15000
G29 kısmında da herkes çok ayrılmış durumda neden alınır veya alınmaz detaylı bilgilerini verebilir misiniz.

Sizin yazılarınızı gördüm yeniden satışa girerse fiyatı ne olur? Bir de sahibindenden değil de başka siteden satışa çıkar mı?

Çinli bir firmaya güven olur mu acaba servis durumu nasıldır?
Satışa gireceği zaman burada da ilana koyarlar. Fiyatının çok artacağını düşünmüyorum. Üst model olan VD4'e yaklaşamaz.

İthalatçının sitesi bu. Burada ürün var gözüküyor ama teşhirmiş satmıyorlarmış bunu. Yılbaşından hemen sonra geleceğini tahmin ediyorum. Kasım başında sipariş verdiler gemi ile max 2 ayda geliyor.

G29 kısmında da herkes çok ayrılmış durumda neden alınır veya alınmaz detaylı bilgilerini verebilir misiniz.

Sizin yazılarınızı gördüm yeniden satışa girerse fiyatı ne olur? Bir de sahibindenden değil de başka siteden satışa çıkar mı?

Pxn V10 Pro için ek bir vites de sipariş edilmesi gerekiyor bu durum bütçemi zorlar ama set için bir şey diyemem önerilen bir set.
Hocam bu direksiyon setlerinin %90'ı Çin'de yapılıyor zaten. Herkesin öve öve bitiremediği Moza Amerika'da mı üretiliyor sanıyorsunuz :) Moza, Simagic ve PXN ve hatta Rampage Lite Star Game isimli bir OEM üreticiye yaptırıyor. Tabi fabrikadan kalite kalite mallar çıkıyor Rampage en ucuzlarını yaptırıyor. Moza ile PXN'in yeni ürünleri aynı kalitedeler.

Pxn V10 Pro için ek bir vites de sipariş edilmesi gerekiyor bu durum bütçemi zorlar ama set için bir şey diyemem önerilen bir set.
Hocam bu direksiyon setlerinin %90'ı Çin'de yapılıyor zaten. Herkesin öve öve bitiremediği Moza Amerika'da mı üretiliyor sanıyorsunuz :) Moza, Simagic ve PXN ve hatta Rampage Lite Star Game isimli bir OEM üreticiye yaptırıyor. Tabi fabrikadan kalite kalite mallar çıkıyor Rampage en ucuzlarını yaptırıyor. Moza ile PXN'in yeni ürünleri aynı kalitedeler.

Seti inceledim ve beğendim fakat bütçemi aşıyor almayı çok isterdim. Bütçem içerisinde öneriniz ne olur?
Satışa gireceği zaman burada da ilana koyarlar. Fiyatının çok artacağını düşünmüyorum. Üst model olan VD4'e yaklaşamaz.

İthalatçının sitesi bu. Burada ürün var gözüküyor ama teşhirmiş satmıyorlarmış bunu. Yılbaşından hemen sonra geleceğini tahmin ediyorum. Kasım başında sipariş verdiler gemi ile max 2 ayda geliyor.

Düz pxn V10 alınır mı? Veya V997 ikisi de aynı duruyor.
Düz V10 alınmaz çünkü Rampage ile aynı ayarda dişli bir model. Yukarıda kast ettiğim de buydu. Rampage PXN Moza vs hepsi aynı yerde üretiliyor ancak bunların yalnızca Direct Drive olan modelleri alınır. Sizin bütçeye en uygun olanı da PXN V10 Pro.

Düz V10 alınmaz çünkü Rampage ile aynı ayarda dişli bir model. Yukarıda kast ettiğim de buydu. Rampage pxn moza vs hepsi aynı yerde üretiliyor ancak bunların yalnızca Direct Drive olan modelleri alınır. Sizin bütçeye en uygun olanı da pxn V10 Pro.

Vites dahil bana fiyatı 20 binlere geliyor bu durumda o da zor benim için. Ben sizin demek istediğinizi anladım ama zor gerçekten,

Vites dahil bana fiyatı 20 binlere geliyor bu durumda o da zor benim için. Ben sizin demek istediğinizi anladım ama zor gerçekten,

Vites almayın daha iyi bende zamanında vitesden vazgeçerek T300 aldım iyiki G29 yerine almışım.

@AdvocateD PXN V10 pro yeni mi çıktı? Pek bilgim yok ilk defa gördüm bu fiyata Direct Drive olduğunu görünce de şaşırdım tam olarak bunun piyasası nedir? Google yazdığım zaman pek bir sonuç alamadım.

@AdvocateD PXN V10 pro yeni mi çıktı? Pek bilgim yok ilk defa gördüm bu fiyata Direct Drive olduğunu görünce de şaşırdım tam olarak bunun piyasası nedir? Google yazdığım zaman pek bir sonuç alamadım.
Yurtdışında çıkalı 6-7 ay oluyor. Bizde de Eylül başı gibi EUAS isimli ithalatçı tarafından satışa çıktı. İlk 2 ay doğru düzgün satamamışlar markayı kimse bilmediği için :) Ben direksiyon seti ararken keşfettim ve yurtdışı incelemeleri gördüm almaya karar vermiştim. Sonra gidip Moza R3 aldım ilk günden arıza verdi. Sonra tekrar bir şans vereyim dedim ve aşağıdaki konuyu gördüm.

Tam V10 Pro'yu alacakken bu sefer PXN'in daha güçlü direct drive setleri geleceğini öğrendim ve beklemeye başladım. En sonunda Gelbura.com geçen ay VD6 modelini getirdi ve önsiparişle debriyaj dahil 26K'ya aldım. Yabancı kaynaklarda V10 Pro'nun giriş seviyesinde çok övüldüğünü ve burada benim önerimle alıp kullanan arkadaşların memnun olduğunu görünce 20K altı bütçelere V10 Pro önermeye başladım.

Yabancı kaynaklarda metal pedallı olan V10 Ultra modelinin bir çok incelemesi var. Şuan ikinci el piyasası yok çünkü az satıldı ve alanlar kullanıyor :) ama Moza'ya rakip olarak giriş seviyesi DD setlerin gelmesi hepimiz adına sevindirici.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı