15 bin TL Gaming monitör önerisi

Bütçe
15.000
Daha fazla  
İstediğim özellikler: 2K çözünürlük, Düşük tepki (ms), yüksek yenileme hızı (Hz), HDR+ olursa olur olmazsa canınız sağ olsun.
Kafamı karıştıran bir konu IPS karanlıkta parlar diyorlar ışık süzmesinden bahsediliyor, Ben bir liste çıkardım aşağıda ektedir. Ben Rust oyuncusuyum Oyunda gece var, gece en iyi görüşü sağlayacak ekran hangisidir?

Ekran Alıntısı.JPG

111.JPG

Bu da benim sistemim.

Son düzenleyen: Moderatör:
VA panelden neden ise korkuyorum ya , eski bi teknoloji gibi geliyor bana . VA panel ürün alırsam ne sebeple üzülürüm
VA paneller çok gelişti hocam. Kaliteli VA paneller kaliteli IPS monitörlerlerle yarışabilen bir renk gamutu verir ve kontrast oranı VA panel olduğu için çok yüksek özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi fimlerde keyif verir. Bunlarında fiyatı pahalı değil 7 bin TL'e bile var. Ağırlıklı FPS oyunları dışında herşey için kaliteli VA > kaliteli IPS.

VA paneller çok gelişti hocam. Kaliteli VA paneller kaliteli IPS monitörlerlerle yarışabilen bir renk gamutu verir ve kontrast oranı VA panel olduğu için çok yüksek özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi fimlerde keyif verir. Bunlarında fiyatı pahalı değil 7 bin TL'e bile var. Ağırlıklı FPS oyunları dışında herşey için kaliteli VA > kaliteli IPS.
Rust FPS oyunu ama, FPS de ne gibi eksisi var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı