15 bin TL hazır bilgisayar önerisi

12 yıldır AMD kartı kullanıyorum 1 veya 2 kere WattMan hatası gördüm o da virüs bulaşmışken bilgisayara.
sen matematigin ne oldugunu biliyo musun dostum? bir konuda 10 kişinin 6'sı problem yasiyorsa, sen o 4 kisiden biriysen, bu seni hakli yapmaz. Burada ki kimse watmann sorunu vs sallamıyor. Zaten 12 yıllık kullanıcıysan eski modellerde süre gelen sorunu bilirsin. Ayrıca su an bu sorun olmayabilir de ben bunun iddiasında bulunmuyorum. Çünkü sorunu kökten çözdüm. AMD ekran kartı kullanmayarak :)
 
Yeeey 30 FPS fazla alacağım diye bilgisayarda durmadan saçma sapan sorunlarla uğraşayım. Oyun zevkim mahvolsun.

Ve yeeey 12 GB VRAM varken 8 GB'lik VRAM'li ekran kartını alıyorum 30 FPS de daha düşük ama driver hatası almıyorum çok mutluyum.
 
Ne mutlu size. 30 FPS fazla sisteminizde keyifli oyunlar dilerim :)

Last of Us part 1 falan oynamayı düşünecekse arkadaş unutsun o hayali he minimum ayarlarda belki 8 GB VRAM'li önerirseniz çünkü biraz daha.
 
Last of Us part 1 falan oynamayı düşünecekse arkadaş unutsun o hayali he minimum ayarlarda belki 8 GB VRAM'li önerirseniz çünkü biraz daha.
yav ne anlatiyorsun dostum, soyledigin oyun optimizasyon ve iğrenç bugları var. Bi zahmet oynamasın.. Ayrıca bende full grafiklerde 6 gb vram kullanıyor . Aksam resim atarim cok merak ediyosan
 
Ayrıca bende Full grafiklerde 6 GB VRAM.

1685435029747.png


FSR kalitedeyken bu durumda gerçekten fan boyluk zirveleri NVIDIA 4000 serisi başarılı fakat 3060 8 GB önerilmez.
 
İnsanların tercihlerini niye bu kadar eleştiriyorsun hocam? @Ali İhsan İnce Herkesin derdi daha çok fps değil ki. Bu senin için elzem olabilir, başkası için önemli olan da stabilitedir. AMD' nin stabilite konusunda sicili sorunluyken yaptığın eleştiriler dayatma niteliğinde olmuş. Fikirlere ve tercihlere saygı duymak gerekiyor. Konu çok sapmış.
 
İnsanların tercihlerini niye bu kadar eleştiriyorsun hocam? @Ali İhsan İnce herkesin derdi daha çok FPS değil ki. Bu senin için elzem olabilir, başkası için önemli olan da stabilitedir. AMD'nin stabilite konusunda sicili sorunluyken yaptığın eleştiriler dayatma niteliğinde olmuş. Fikirlere ve tercihlere saygı duymak gerekiyor. Konu çok sapmış.

NVIDIA alıp sadece WattMan hatası görmemek için 8 GB'a göz yumup 30 FPS düşük almak bir sorun değilse peki siz bilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı