15 bin TL hazır sistem önerisi

Adam 15000 TL'ye bile zorla çıkıcağım diyor anakartı B550 RAM'i good RAM yapın diyorsunuz.

Gördüğüm kadarıyla beni tek anlayan kişi sizsiniz. İnsanlar ne kadar anlayışsız.

Maalesef stokta kalmamış.

Evet bu sistemi çok kırptılar, güç kaynağı da 650W idi. Ben ilk halini sipariş vermiştim aslında ama 13K'ya Sinerji'deki sistemi görünce iptal ettim.

Arkadaşların attığı stoku biten sistemden mi bahsediyorsunuz? Onu mu sipariş verdiniz?

Anakartı B550 yap dedin B550 m değil.

B550 ile B550 m arasında ne fark var hocam? Bir fark göremedim de ben. Neden daha pahalı?

Kasayı değiştirip alınabilir.

Kasa idare etmez mi hocam diğer kasalar çok pahalı? RGB takıntım falan da yok zaten.

Son düzenleme:
Gördüğüm kadarıyla beni tek anlayan kişi sizsiniz. İnsanlar ne kadar anlayışsız.

Maalesef stokta kalmamış.

Arkadaşların attığı stoku biten sistemden mi bahsediyorsunuz? Onu mu sipariş verdiniz?

B550 ile B550 m arasında ne fark var hocam? Bir fark göremedim de ben. Neden daha pahalı?

Kasa idare etmez mi hocam diğer kasalar çok pahalı? RGB takıntım falan da yok zaten.
Hocam upgrade önerilerini geleceğe dönük olsun diye yapıyoruz. Yoksa direkt satın alsanız 3-5 sene rahat oyun oynayacaksınız zaten.

1680550863179.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı