15 bin TL hazır sistem önerisi

Bütçe
15000

Burkitovski

Hectopat
Daha fazla  
Selam, oyun oynamak için ortalama bütçeli bir PC almak istiyorum. Battlefield 5, Valorant ve LoL oynuyorum genelde. Bu oyunları ve gelecekte çıkabilecek BF serisi oyunlarını oynayabilmek için bir PC almak istiyorum. Aşağıda linkini atacağım PC hoş ve uygun geldi acaba artıları eksileri nedir bilenler cevaplayabilir mi? 15k civarı bütçeli daha performanslı bir PC bulabilir miyim?

Bir de şu monitörü almayı düşünüyorum Curved monitörler çok hoşuma gidiyor deneyimlemek istiyorum ^^ kullanan varsa tavsiye eder mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia daha sorunsuz olduğu için Nvidia tercih etmeyi düşünüyorum fazla içli dışlı olmadığım için sorun yaşatmayacak bir kart alıyım ki ilerde dert olmasın bana 😁

3060 kart için 12100f ile 13100f farkı çok olur mu acaba ? yükseltmek mantıklı veya gerekli midir ?

Nvidia daha sorunsuz olduğu için Nvidia tercih etmeyi düşünüyorum fazla içli dışlı olmadığım için sorun yaşatmayacak bir kart alıyım ki ilerde dert olmasın bana 😁

3060 kart için 12100f ile 13100f farkı çok olur mu acaba ? yükseltmek mantıklı veya gerekli midir ?
İşlemci yükseltmektense ekran kartı yükseltin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı