SRLACHİA
Centipat
Daha fazla
Fiyatına göre çok iyi.Normalde başka konulardan bakıyordum fakat fiyatlar değişmiş. Bütçe maksimum 16k. Fotoğraftaki sistem fiyatıne göre iyi midir? Size göre iyi değilse bu paraya nasıl bir sistem bulunur?
Hocam amd kartlarda çok wattman hatası yaşadım. Bu kasadiki kartta çok wattman hatası olurmu?500 daha at bunu al bari, 3050 alınmaz. Sistemi beğenmediysen de 2.elden başka çare yok o bütçede.
![]()
HAQQUS-GEN-XXI / i3-12100F / RADEON RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XXI / i3-12100F / RADEON RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Kimse yüzde yüz garanti veremez. Ama eskiye oranla kalmadı gibi bir şey.Hocam amd kartlarda çok wattman hatası yaşadım. Bu kasadiki kartta çok wattman hatası olurmu?
550 watt yeterlimi peki bu sistem için?Kimse yüzde yüz garanti veremez. Ama eskiye oranla kalmadı gibi bir şey.
Yeter.550 watt yeterlimi peki bu sistem için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.