Gigabyte GS25F2 alınır mı?

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar monitör bakıyorum, bütçem çok kısıtlı değil aslında ama çok profesyonel oyuncu olmadığım için pahalı ekipman almaya gerek duymuyorum. 5 bin civarinda bu monitörü buldum. Özellikleri hoşuma gitti, alınır mı? Kronik sıkıntısı var mı? Kullanan veya bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

Kullandığım bilgisayar (laptop) özellikleri.
RTX 4080 mobil ekran kartı.
i7 13700 HX işlemci.
165 Hz 16.1 inç ekran.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar monitör bakıyorum, bütçem çok kısıtlı değil aslında ama çok profesyonel oyuncu olmadığım için pahalı ekipman almaya gerek duymuyorum. 5 bin civarinda bu monitörü buldum. Özellikleri hoşuma gitti, alınır mı? Kronik sıkıntısı var mı? Kullanan veya bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

i7 13700 HX işlemci.
165 Hz 16.1 inç ekran.

Benim eski monitörümdü. Herhangi bir sorun yaşamadım gayet güzel monitördür hocam. Ama eğer bütçe varsa 4080 için 2K monitör tavsiye ederim.

i7 13700 HX işlemci.
165 Hz 16.1 inç ekran.

Şahsen üçüncü olarak kullandığım monitördür. Gigabyte'ın G serisi monitörlerinde panel arızalarına sıkça rastlanabiliyor.

Bilgisayarı açınca monitörün altında siyah çizgiler çıkıyor

Bir buçuk senelik Gigabyte G24F-2 monitörün en altında çizgiler çıktı

1760509599023.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı