Ne bileyim siz bir anda en iyisi diyince aklıma direkt OLED geldi de.Hocam OLED'ler çok üst seviye ayrıca OLED monitörlerden çeşit ve stok olarak fazla yok.
Ne bileyim siz bir anda en iyisi diyince aklıma direkt OLED geldi de.Hocam OLED'ler çok üst seviye ayrıca OLED monitörlerden çeşit ve stok olarak fazla yok.
Oyun için VA fakat iş için vs. IPS olabilir.Ne bileyim siz bir anda en iyisi diyince aklıma direkt OLED geldi de.Ama iş monitör ise en iyisi IPS panel, en doğru renkleri çoğu zaman o verir.
Tam tersi desemOyun için VA fakat iş için vs. IPS olabilir.
Tam tersi desem. İsterseniz direkt son kısma geçin bakın.
Sonuçta en iyi tercih.Hocam IPS göz yorabiliyormuş sanırım kişiden kişiye değişir.
OlabilirKnk 10 yıllık bilgisayardan bahsediyorum
La 10 yıl önce çıkmış olabilir güncelleme geliyor düşünde konuş.Dostum yardımın dokunmayacaksa boş yapma. 10 yıl önce çıkmış oyunları açmaz diyorsun sen şaka mısın Daha düşük bilgisayarlar ile bu oyunları ve daha iyilerini oynadım.
Rust olabilir ama CS:GO ve GTA 5'e artık gelmiyor gibi bir şey, bir de güncelleme gelsede bu oyunların kitlesi sabit olduğu için bilgisayarı zorlayacak güncellemeler gelmez.Olabilir
La 10 yıl önce çıkmış olabilir güncelleme geliyor düşünde konuş.
16 yıllık bilgisayarım bile açıyor 30 fps de.GTA 5'i 5 yıllık bilgisayar bile açıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.