15 bin TL sistem önerisi

Sistem alınmaz değil. İşlemciyi Ryzen 5 5600'e yüksetmen lazım. Depolamayı 1TB Kingston yapman lazım. Bir de kasayı Rampage yapsan daha iyi olur aralarında 73TL var ancak mavcut seçili olanın içinde 650watt PSU varken Rampage de 750watt var ileride sistemi yüksetirken rahat edersin. Sıvı soğutmaya ihtiyacın olmicaktır onu boş ver ekleme.
Rampage PSU'ya güven olmaz.

Merhaba arkadaşlar. 15 bin TL bütçe ile kaliteli bir sistem önerir misiniz?

Şuradaki sistemi düşündüm. Yorumunuz nedir?
dostum ya şunu al
TECHNOPAT-TWO WIN/Intel Core i5 12400F/ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/Windows 11 Home SL/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM (17k TL varsa en iyi sistem bu)

Ya da bunu al işlemciyi ryzen 5 5600 yapıp , soğutma ekleyip. (ben şahsi olarak sıvı soğutma öneriyorum sana kafan rahat olur

Dediğim gibi arkadaşın parasını en iyi şekilde değerlendirmesini istiyorsak bu bütçe de hava soğutma kullanılması gerekiyor.
Yani arkadaş eğer güvendiği bir bilgisayarcı varsa o zaman hava soğutma alabilir. Ama eğer uğraşmak istemiyorsa ve bütçesi uygunsa sıvı soğutma alıp yoluna bakabilir.

Dediğim gibi arkadaşın parasını en iyi şekilde değerlendirmesini istiyorsak bu bütçe de hava soğutma kullanılması gerekiyor.
Yeni konu açacaktım da buraya da sorayım dedim

Modart Red te ramleri Corsair Vengeance,
Kasayı Vento, SSDyi de Kioxia 500 gb yaparak alasım var da. Bu özelleştirilmiş haliyle alınır mı

Yeni konu açacaktım da buraya da sorayım dedim

Modart Red te ramleri Corsair Vengeance,
Kasayı Vento, SSDyi de Kioxia 500 gb yaparak alasım var da. Bu özelleştirilmiş haliyle alınır mı
Vento PSU C4 hocam en az Thermaltake kasa tercih edin bence. (Düzenleme: FSP PSU varmış kasada kendi PSU'su sandım.)

@SkyHawking ModArt sistemde işlemciyi 5600 yap. Kasa Thermaltake olsun. İstersen Kingston 1 TB M2 SSD tak. En yakın zamanda da kule tipi soğutma alırsın sistemi kullanırken.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı