15 bin TL tablet önerisi

Jacksonstorm

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
İ5 12400F
32GB RAM
Merhaba.

15000TL bütçem ile tablet arıyorum. Temiz kullanılmış ikinci ellere sıcak bakabilirim.
Öğretmenim hem not paylaşımı hem de PDF üzerinden soru çözümü için hassasiyeti iyi bir cihaz arıyorum. Oyun oyamayacağım.
Önerilerinizi bekliyorum.

Tab s7 fe bunu alabilirsiniz hem kalemli hem de büyük ama 64 GB.
ipad 10 bunu alabilirsiniz ama iphonenuz yoksa almayın bunu alırsanız orijinal kalemi 4K 3K bandında ve 64 GB. huwai bunu da alabilirsiniz ama Huawei yani Google gibi uygulamalar biraz sıkıntılı ama klavyeside var.

Tab s7 fe bunu alabilirsiniz hem kalemli hem de büyük ama 64 GB.
ipad 10 bunu alabilirsiniz ama iphonenuz yoksa almayın bunu alırsanız orijinal kalemi 4K 3K bandında ve 64 GB. huwai bunu da alabilirsiniz ama Huawei yani Google gibi uygulamalar biraz sıkıntılı ama klavyeside var.
İpad 10 yerine ipad 11 tavsiye ederim 2k fiyat farkı var (apple eğitim sitesinde 16k, ipad 10 ise piyasada 14k)

Bu fiyat bandında rakipsiz tablet. İşlemci olarak Samsung Tab S9 FE'ye 2.7 kat fark atıyor. Ekran olarakta çok daha iyi IPS 144 HZ 4K ekranı var.

Bu fiyat bandında rakipsiz tablet. İşlemci olarak Samsung Tab S9 FE'ye 2.7 kat fark atıyor. Ekran olarak da çok daha iyi IPS 144 Hz 4K ekranı var.

Bahsettiginiz islemcinin benchmark sonuclarini atar misiniz?

Hocam tahtaya yansitacak misiniz?

Bahsettiginiz islemcinin benchmark sonuclarini atar misiniz?

Hocam tahtaya yansitacak misiniz?
Screenshot_20250306_143152_Opera GX.jpg

Snapdragon 7+ Gen 3 kullanıyor Xiaomi Pad 7.

Hocam merhaba. Bende sizin gibi düşünüyorum bu aralar. Bu fiyata şuan kalem klavyeli kılıf ile birlikte satılan honor pad 9 var. Eğer kalemi dışardan hallerderseniz xiaomi pad 7 var. Klavyeli kılıfla geliyor. Son çıkan bir cihaz. Ekran yenileme hızı çözünürlük falan olsun üst seviyede. İşlemci zaten güncel. Gerçekten fena cihaz yapmışlar bu sefer. Bu paralara şuan piyasada en mantklısı bunlar. Bu fiyatlarda ki Samsung cihazları tft ekran olunca pek zevk vermez size. Lcd varken, 144 hz varken, tft yi görünce ben ne yaptım dersin :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı