15 bin TL tablet önerisi

kalem ve güncelleme önemliyse güzel tablet alınır yoksa pad 7 daha iyi bir seçenek olacaktır
Xiaomi Pad 7'de 7 yıl güvenlik güncellemesi alacak.
(2024'de çıktı 1 yılı doldu)

Bende bu fiyat bandında tablet bakıyorum bu konuda bile bir sürü tablet öneren olmuş insan ne alacağını şaşırıyor.

Kral 1-2 saat araştırmanın sonucu bende MatePad Air'in son 1 ürün yazısının da etkisiyle MatePad Air aldım. Yarın gelecek incelemelerimi yazacağım buraya.

Kral 1-2 saat araştırmanın sonucu bende MatePad Air'in son 1 ürün yazısının da etkisiyle MatePad Air aldım. Yarın gelecek incelemelerimi yazacağım buraya.

Onun yerine Honor Pad V9 almak daha mantıklı.

Biraz inceledim hocam attığınızı. Fiyatına göre ekran kalitesi falan baya iyi genel performans anlamında da iyi ancak kılıf ve kalem geliyormuş kendiliğinden. Bir soru daha soracağım, attığım huawei cihazda gbox sıkıntı yaratır mı? Kullanımı rahat mıdır google uygulamalarının?
Gbox sorunu nedir bilmiyorum çok üzgünüm lakin bir arkadaş ikinci el Apple al demiş ona da bakabilirsin temiz ikinci el Apple Üzmez donma kasma hiçbir problem ile karşılaşmazsınız

Hayırlı olsun hocam oda iyidir işini görür

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı