15 bin TL telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda yeni bir telefon almayı düşmüyorum ne tür bir telefon önerirsiniz? Şu an kullandığım telefon Galaxy s8.

iPhone almada ne alırsan al.
@DyBlue neden beğenmedim attınız?

Enayilik. 15 bin TL'ye telefon alacağım ama telefonuma ücretsiz bir müzik dahi indirip dinleyemeyeceğim. Dinlemek için para vereceğim. Depolama alanım bitecek depolama alanı için para vereceğim. Daha birçok şey var. Bunların hepsi Android telefonda ücretsiz. Ve telefon daha ucuz.

Enayilik. 15 bin TL'ye telefon alacağım ama telefonuma ücretsiz bir müzik dahi indirip dinleyemeyeceğim. Dinlemek için para vereceğim. Depolama alanım bitecek depolama alanı için para vereceğim. Daha birçok şey var. Bunların hepsi Android telefonda ücretsiz. Ve telefon daha ucuz.
Bu fiyat bandında iPhone almak saçma ama samsung ve xiaomi telefonlarının son modellerine o kadar para verileceğine iPhone almak daha mantıklı.

Bu fiyat bandında iPhone almak saçma ama Samsung ve Xiaomi telefonlarının son modellerine o kadar para verileceğine iPhone almak daha mantıklı.

Dostum yukarıda saydım özellikler için bile Android telefon alırım. 15 bin IPhone'ye vereceğime 10 bin Android'e veririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı