15 bin TL telefon önerisi

Bütçe
15000
@Merfrak ikisi de Samsung uretimi ve ayni üretim bandindan gectiler. CPU cekirdekleri ayni. GPU gucleri birbiriyle çok yakin. Arada devasa fark olmasi imkansiz. Snapdragon 888'in iyi olduğu iki sey var, biri ISP diğeri modem.

@Merfrak ikisi de Samsung uretimi ve ayni üretim bandindan gectiler. CPU cekirdekleri ayni. GPU gucleri birbiriyle çok yakin. Arada devasa fark olmasi imkansiz. Snapdragon 888'in iyi olduğu iki şey var, biri ISP diğeri modem.

ISP ve modem özelliklerinde ne fark var ne işlere yarıyor bunlar.

İkisi de Samsung üretimi olduğu için Exynos düşmanları bu duruma ne diyor acaba? Sırf ismi için niye fazla para ödeyeyim ki?(şu an aynı fiyat)

Snapdragon 888'in modemi daha iyi. Sebekenin daha guclu cekmesine ve daha az guc tuketmesini sagliyor. Yani daha verimli. ISP ise goruntu isleme birimi. 888'in ISP'i daha iyi calisiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisi de Samsung üretimi olduğu için Exynos düşmanları bu duruma ne diyor acaba? Sırf ismi için niye fazla para ödeyeyim ki?(şu an aynı fiyat)
Exynos dusmanlari Exynos 990'dan sonra tureme 10 yas cocuklar zaten.

Snapdragon 888'in modemi daha iyi. Sebekenin daha guclu cekmesine ve daha az guc tuketmesini sagliyor. Yani daha verimli. ISP ise goruntu isleme birimi. 888'in ISP'i daha iyi calisiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Exynos dusmanlari Exynos 990'dan sonra tureme 10 yas çocuklar zaten.

Tamamdır teşekkürler. İkinci el almayı düşünüyorum da 2. nesil denk gelirse alacağım ama bulamazsam Exynos'lu alacağım.

S21 FE için bayağı araştırma yaptım. Sizin dediğiniz kişinin de görüşünü aldım. Onun söylediğine göre batarya benim için yeterli ama çoğu insan 4, zorlasan 5 saat alıyorum dediği için gözüm bir hayli korktu. Bataryada kuşkum olmasa bende gözü kapalı alırım. Son olarak Snapdragon işlemciyle Exynos'un tek farkının, sdnun oyunlarda daha az batarya kullanması olmuş. Artı olarak SD modeli aşırı ısınma sorunlu olduğunu duydum. Exynos'ta ısınma durumu görmedim.

Ekran saatini herkes değişik söylüyor hocam, çoğunlukla 7-8 saat ekran süresi yoğun kullanımda da 6 saatlere kadar düşüyor diye duymuştum şimdi sizden de 4-5 saat duyuyorum ama o kadar az olacağını hiç zannetmiyorum hocam forumlardaki insanlar ya telefonu aldıktan 1 hafta içinde yorum yapıyor ya da elinde olmadan araştırmalarla konuşuyorlar, uzun kullanımdan sonra inceleme yapanların çoğu da 7 saat diyor. Telefon zaten yapay zeka ile 1 hafta içinde sizin kullanımınıza göre bataryayı ayarlıyor ondan dolayı kısa süreli incelemelerde ekran süresini herkes farklı söylüyor. Ayrıca benim elimde J7 Prime var onda bile zorlayınca 4 saat alıyorum ben, normal kullanımda 1 günü çıkarıyor. Bu arada fiyatı 15 civarına düştüğünde almayı planlıyorum alınca yazarım buraya ekran süresini.

Ekran saatini herkes değişik söylüyor hocam, çoğunlukla 7-8 saat ekran süresi yoğun kullanımda da 6 saatlere kadar düşüyor diye duymuştum şimdi sizden de 4-5 saat duyuyorum ama o kadar az olacağını hiç zannetmiyorum hocam forumlardaki insanlar ya telefonu aldıktan 1 hafta içinde yorum yapıyor ya da elinde olmadan araştırmalarla konuşuyorlar, uzun kullanımdan sonra inceleme yapanların çoğu da 7 saat diyor. Telefon zaten yapay zeka ile 1 hafta içinde sizin kullanımınıza göre bataryayı ayarlıyor ondan dolayı kısa süreli incelemelerde ekran süresini herkes farklı söylüyor. Ayrıca benim elimde J7 Prime var onda bile zorlayınca 4 saat alıyorum ben, normal kullanımda 1 günü çıkarıyor. Bu arada fiyatı 15 civarına düştüğünde almayı planlıyorum alınca yazarım buraya ekran süresini.

Yakın zamanda 15.5 olmuştu keşke alsaydınız. Bir daha ne zaman düşer bilmiyorum. Bende çok beğeniyorum telefonu ama bataryada 4 saati duyunca insan tedirgin oluyor. Ama bu aralar daha iyi yorumlar görüyorum sanırım bende alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı