Telefonda oyun oynuyorum Hz'i yüksek olsun. Depolama alanı yüksek olsa çok iyi olur. Uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum kasmasın fiyatına değsin önerilerinizi bekliyorum. 2. el istemiyorum, IPhone'da olmasın zaten bu fiyata iPhone bulamam
.
A36 bakın.Telefonda oyun oynuyorum Hz'i yüksek olsun. Depolama alanı yüksek olsa çok iyi olur. Uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum kasmasın fiyatına değsin önerilerinizi bekliyorum. 2. el istemiyorum, IPhone'da olmasın zaten bu fiyata iPhone bulamam.
Telefonda oyun oynuyorum Hz'i yüksek olsun. Depolama alanı yüksek olsa çok iyi olur. Uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum kasmasın fiyatına değsin önerilerinizi bekliyorum. 2. el istemiyorum, IPhone'da olmasın zaten bu fiyata iPhone bulamam.
Hızlı şarj değil o kadar, HZ’si yüksek. Depolama alanını siz seçin.A36'nın hızlı şarj özelliği, yüksek Hz'si ve depolama alanı yüksek midir arkadaşlar? Önerdiğinize göre iyidir fakat sormak istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.