- Makaleler
- 3
Kalem indirimi iPad Air ve Pro modellerinde var diye biliyorum.
Kaldırmışlar mı ben alırken görünüyordu.
Kalem indirimi iPad Air ve Pro modellerinde var diye biliyorum.
Hocam Samsung cihazlar, ben bölümü bitirene kadar güncelleme almaz diye düşünüyorum. Bir de Apple kalitesini verir mi bilmem. Abim iPad 9.nesil kullanıyor gayet memnun. Benim de hoşuma gitti diğer modellere karşı biraz ön yargım var maalesef. Apple harici hep kötülendi bana.
Hmm anladım. Teşekkürler.hocam kusura bakmayın 10. nesilde yok artık sanırım ben alırken düşüyordu şuan düşmüyor
pt.com.tr'de öğrenci indirimi var,Hmm anladım. Teşekkürler.
Hocam Galaxy Tab S9 FE+ almaktan vazgeçtim. Cihazın yanında şarj adaptörü yok. Ek olarak almanız gerekiyor. iPad 10.nesil alacağım ama USB-C kalemde baskı hissiyatı yok sanıyosam. 2.elde 1.nesil Apple pencil düşürürüm artık. Sizce hangi kalem?pt.com.tr'de öğrenci indirimi var,
![]()
Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A - Apple - PT
Apple markalı Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitif Teknoloji güvencesiyle satın al.www.pt.com.tr
Eğitim İndirimli iPad Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli iPad modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.www.pt.com.tr
Toplamda 16780 TL'ye geliyor.
Sadece 1. nesil kalem desteği var ama USB mi Lighthing mi emin değilim. Çizimle falan uğraşmayacaksanız profesyonel değilseniz 1. nesil her türlü işinizi fazlasıyla görür.Hocam Galaxy Tab S9 FE+ almaktan vazgeçtim. Cihazın yanında şarj adaptörü yok. Ek olarak almanız gerekiyor. iPad 10.nesil alacağım ama USB-C kalemde baskı hissiyatı yok sanıyosam. 2.elde 1.nesil Apple pencil düşürürüm artık. Sizce hangi kalem?
Hocam iPad 9.nesil, vergi indirimiyle 8000 TL'ye geliyor. Çok uygun geldi fiyatı. Sizce 10 almak yerine 9 alsam bu fiyata daha mantıklı olmaz mı? Tahminimce rahatlıkla 5 sene gidecektir.Sadece 1. nesil kalem desteği var ama USB mi Lighthing mi emin değilim. Çizimle falan uğraşmayacaksanız profesyonel değilseniz 1. nesil her türlü işinizi fazlasıyla görür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.