15 Bin TL Üniversite için tablet önerisi

Emin olun kötü değil eğer iPad hoşunuza gittiyse alın kalitesi iyi.

Bence imkanın varsa iPad tablet konusunda iyi. Apple kendi sitesinde üniversite öğrencileri için kampanyaya sahip. Oradan da bakabilirsin. Uyguna gelebilir. Kalemiyle birlikte çok kullanışlı oluyor. Not uygulaması için de GoodNotes 5 öneririm.

18k bütçeye çıkabilirseniz hala iyi bir cihaz olduğunu savunuyorum fakat o bütçede 64 GB ben vermek istemezdim s9FE+ düşünebilirsiniz eğer o bütçeye çıkacaksanız 18 gibi S9 şu an Samsung'da 20k öğrenci indirimi falan diyorlardı %20 bir bakın isterseniz.

Hmm anladım. Teşekkürler.
pt.com.tr'de öğrenci indirimi var,

Toplamda 16780 TL'ye geliyor.

Hocam Galaxy Tab S9 FE+ almaktan vazgeçtim. Cihazın yanında şarj adaptörü yok. Ek olarak almanız gerekiyor. iPad 10.nesil alacağım ama USB-C kalemde baskı hissiyatı yok sanıyosam. 2.elde 1.nesil Apple pencil düşürürüm artık. Sizce hangi kalem?

Sadece 1. nesil kalem desteği var ama USB mi Lighthing mi emin değilim. Çizimle falan uğraşmayacaksanız profesyonel değilseniz 1. nesil her türlü işinizi fazlasıyla görür.

Sadece 1. nesil kalem desteği var ama USB mi Lighthing mi emin değilim. Çizimle falan uğraşmayacaksanız profesyonel değilseniz 1. nesil her türlü işinizi fazlasıyla görür.
Hocam iPad 9.nesil, vergi indirimiyle 8000 TL'ye geliyor. Çok uygun geldi fiyatı. Sizce 10 almak yerine 9 alsam bu fiyata daha mantıklı olmaz mı? Tahminimce rahatlıkla 5 sene gidecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…