15 bin TL'ye 1050 Ti hazır sistem alınır mı?

salihpc17

Centipat
Daha fazla  
Merhaba kısaca konuya gireyim bu sene liseye geçeceğim ve çok kısıtlı bir bütçem var burs alıyorum sadece aylık ve bununla bir bilgisayar almak istiyorum. Baştan söyleyeyim Trendyol PC'lere güvenilmeyeceğini biliyorum ama daha uygun bulamadığım için bu bilgisayarı seçtim.

Özellikle 15bin TL altı full sistem bulursanız ve GTX 1050 Ti ve üstü olursa (RX 580 ve RX550 de olur) bu başlığın altına atar mısınız?
Oynayacağım oyunlar: CS2 GTA 5 MC TF2.

Bu bütçede "sıfır" olduğunu iddia edip iade edilmiş ürünlerden sistem toplayıp kazık fiyatlara satan şirketlerin toplama bilgisayarlarından uzak durun. Bu bütçede ikinci el RX 6600 XT bir sistem çok daha mantıklı olacaktır.

Merhaba kısaca konuya gireyim bu sene liseye geçeceğim ve çok kısıtlı bir bütçem var burs alıyorum sadece aylık ve bununla bir bilgisayar almak istiyorum. Baştan söyleyeyim Trendyol PC'lere güvenilmeyeceğini biliyorum ama daha uygun bulamadığım için bu bilgisayarı seçtim.

Özellikle 15bin TL altı full sistem bulursanız ve GTX 1050 Ti ve üstü olursa (RX 580 ve RX550 de olur) bu başlığın altına atar mısınız?
Oynayacağım oyunlar: CS2 GTA 5 MC TF2.
Aman efendim, katiyen alma. İkinci elden çok daha kaliteli ve uygun bir sistem toplamanız mümkün.

Bu fiyata neyini beğenmediniz hem de full sistem? Ben de halen kullanıyorum benzer sistemi, her işimi görüyor oyun dahil.

2. elden çok daha iyi bir sistem toplanabilecekken bu sisteme neden para versin konu sahibi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı