HakYuh
Decapat
Olur tabivarsa atsana ben 900 mah bulabildim
Olur tabivarsa atsana ben 900 mah bulabildim
tamam bekliyorum teşekkürlerOlur tabi
Hocam bana da atabilir misiniz ?Olur tabi
Dostum senin gibi insanlardan gerçekten nefret ediyorum , beyniniz yok ve fikriniz var gerçekten ve birde çok kendinizden emin şekilde bir çok insanı tehlikeli ve riskli olabilecek bir konuda yanlış bilgilendiriyorsun. 3. pin led göstergeler için değil 3. pin NTC ( termistör ) ısı sensörü içindir. Ve pil yönetimi ile alakalıdır. Kulaklığın üzerindeki devreler ısı sensörünün verisine göre kullanım kısıtlama üzerine programlıdır ve 3. pin olmaz ise aldığınız 2 pinli batarya yüksek ihtimal ile sarj olmayacak ve çalışmayacaktır. allah muhafaza pilin kısa devre yada overload'a maruz bırakıp patlamasına bile sebep verebilir. lütfen bilgisiz olduğunuz konularda alakasız bir yerlerinizden alakasız bilgiler uydurmayın ve bu forumun modaratörleride bu gibi hassas konularda biraz daha gözlerini açsınlar ben bu adama hakettiği şekilde konuşsam ve tanımlasam bir kaç saat içerisinde banlanırım , ayıp .Birikim Pil firmasında 2 pinli olanı vardı, salgın araya girince götürüp değiştirememiştim. 2 pinli olması ledlerin çalışmayacağı anlamına gelir, aklınızda bulunsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.