15 bin TL'ye 2K monitör önerisi

Rizacan67

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Merhaba,

Altta belirttiği gibi bir sistem topladım. Genel Fps oyunları oynamayı seviyorum ama hikaye tabanlı oyunlarda oynayacağım. Benim için IPS ve DCI-P3 renk özelliği olan 15.000 civarı güzel bir monitör önerebilir misiniz ?

Anakart : ASUS, PRIME B650M-K
İşlemci : AMD Ryzen 5 7500F
Ram : Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30
SSD : Kingston 1000G Renegade
Hava Soğutucu : Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Kasa + PSU : DeepCool CH560 850W 80+ Gold
Ekran Kartı : 4070 Super Yada 5070

Son düzenleme:
1. önerim:MSI G274QPX
2. önerim: LG 27GR83Q-B
3. önerim: ASUS VG27AQML1A

Dell Alienware AW2723DF almayın. Hem bu monitörlere göre daha tuzlu hem de alt tab sorunu yaşayan ve ışık sızmalarından şikayetçi olan çok kişi var. Reddit'te bile konuyu bulabilirsiniz.
Bkz: Dell Alienware AW2723DF alt+tab issues broken

Technopat üyesinin yaşadığı sorun: Dell Alienware AW2723DF kullanıcısının yaşadığı sorun.

MSI G274QPX sadece Nvidia ekran kartı alacaksanız tercih edin. FreeSync desteği yok diye biliyorum.
LG 27GR83Q-B monitörü geçenlerde arkadaşıma aldık, tamamen memnun.

Önerdiğim 3 monitörün epey karşılaştırması:
Epey karşılaştırmaları

İstediğiniz DCI-P3 desteğinin, IPS paneli gibi detayların hepsini karşılıyorlar.

Son düzenleme:
1. önerim:MSI G274QPX
2. önerim: LG 27GR83Q-B
3. önerim: ASUS VG27AQML1A

Dell Alienware AW2723DF almayın. Hem bu monitörlere göre daha tuzlu hem de Alt Tab sorunu yaşayan ve ışık sızmalarından şikayetçi olan çok kişi var. Reddit'te bile konuyu bulabilirsiniz.
Bkz: Dell Alienware AW2723DF alt+tab issues broken

Technopat üyesinin yaşadığı sorun: Dell Alienware AW2723DF kullanıcısının yaşadığı sorun.

MSI G274QPX sadece NVIDIA ekran kartı alacaksanız tercih edin. FreeSync desteği yok diye biliyorum.
LG 27GR83Q-B monitörü geçenlerde arkadaşıma aldık, tamamen memnun.

Önerdiğim 3 monitörün epey karşılaştırması:
Epey karşılaştırmaları

İstediğiniz DCI-P3 desteğinin, IPS paneli gibi detayların hepsini karşılıyorlar.

Çok teşekkür ederim. İnceliyorum hemen

Çok teşekkür ederim. İnceliyorum hemen
ASUS VG27AQML1A monitörde esnek satıcı seçeneği yok.
Başka satıcıdan almak istediğinizde 14K yerine 17-18K istiyor.
Beta Plus Teknoloji, Gaming Gen TR ya da Laptop Com Tr, üçü de aynı satıcı yani aynı firma. Hepsi Gaming Gen TR firması ve kendilerinden ürün almanızı önermediğim için o monitörü üçüncü sıraya koydum. Yoksa 2.sıraya koyabilirdim. LG daha sorunsuz.
Fakat 1. önerimi MSI monitörü almanız çok iyi olur.

ASUS VG27AQML1A monitörde esnek satıcı seçeneği yok.
Başka satıcıdan almak istediğinizde 14K yerine 17-18K istiyor.
Beta Plus Teknoloji, Gaming Gen TR'ya da Laptop Com TR, üçü de aynı satıcı yani aynı firma. Hepsi Gaming Gen TR firması ve kendilerinden ürün almanızı önermediğim için o monitörü üçüncü sıraya koydum. Yoksa 2.sıraya koyabilirdim. LG daha sorunsuz.
Fakat 1. önerimi MSI monitörü almanız çok iyi olur.

Teşekkür ederim. Hepsiburada premium kartım var orada 9 taksit oluyor oradan alabilirim MSI

@Leon Dayı hocam bir şey soracağım laptopum HP Victus 16-D1045NT 68P30EA bu. Oyunlarda sanırım sıkıntı yaşarım 2K monitörde. Film, YouTube'da takılmak için 2K monitör alsam kasma donma yapar mı? Oyunları kendi ekranından oynarım laptopun cevaplarsan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı