15 bin TL'ye 9070XT vs 9800x3D sistem için anakart önerisi

Bütçe
15000

dontwannabeexist

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci
9800X3D
Arkadaşlar sistem toplayacağım, anakart için bütçem 15k. Görüntüsü şık, başlıkta belirttiğim ekran kartı ve işlemci için en uyumlu anakartı önerebilir misiniz? Siyah ya da beyaz fark etmez. RGB falan olursa güzel olur.

Teşekkür ederim dostum. Bu önerdiğin anakart iyi midir? Anakartlar hakkında pek bilgim yok. Ekran kartını da Gigabyte 9070XT Aorus Elite almayı düşünüyorum. Sence mantıklı mı?
Anakart bütçenin en iyisi diyebilirim. Ekran kartı güzel ancak ne kadara alacaksınız? Güncel fiyatı pahalı görünüyor.

Anakart bütçenin en iyisi diyebilirim. Ekran kartı güzel ancak ne kadara alacaksınız? Güncel fiyatı pahalı görünüyor.

2 gün önce baktığımda 35k civarındaydı. Şu an 40k gözüküyor evet biraz pahalı. Sistemi siyah dizersem bu ekran kartını alacağım. Fakat beyaz dizersem, Sapphire RX 9070 XT Pure almayı düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz alternatif var mı?

ASUS ve MSI serilerinden sonra Gigabyte X870e Aorus Elite ice kullanıyorum sorunsuz mükemmel bir kart, zaten fiyatına göre rakibi yok.

Teşekkür ederim sanırım ya siyahını ya da beyazını alacağım.

2 gün önce baktığımda 35k civarındaydı. Şu an 40k gözüküyor evet biraz pahalı. Sistemi siyah dizersem bu ekran kartını alacağım. Fakat beyaz dizersem, Sapphire RX 9070 XT Pure almayı düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz alternatif var mı?
Gigaybte yerine bunu alabilirsiniz:
Web'e özel sepette 33.404 TL.

Gigaybte yerine bunu alabilirsiniz:
Web'e özel sepette 33.404 TL.

Biraz da görsele önem verdiğim için Gigabyte seçmiştim. Önerdiğiniz kart keşke siyah renk olsaydı düşünmeden alırdım. Yine de teşekkür ederim öneriniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı